някои може ли да ми каже какъв е този фиат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв ФИАТ видях...
Collapse
X
-
ако имаш някакви подобни картинки би ли ми ги пратил на www.muf_bi4@abv.bg или на www.muf.bi4@gmail.com
Коментар
-
За съжаление след като го гледах близо 4 години как гние на паркинга пред един блок в Младост-1 от 2 месеца изчезна в неизвестна посока
(Това е голяма загуба за марката, защото за разлика то други тари модели при него не липсваха видими детайли, като гривни, стъкла по фаровете, интериор - захабен, но все пак присъстващ....просто не знам какво стана с него и леко съм тъжен. Защото мислех и аз да го реставрирам, но....все едни разходи покрай мене и леко несериозно отношение от моя страна може да се оказали пагубни за съдбата на този Fiat. Дано не съм прав де!
Коментар
-
Голям пропуск си направил, такава вьзможност кой-знае дали ще ти се отдаде пак!Но можеш да го проучиш, да не би пьк да е на отпадаци? Фиат 1100, 53г е модела!А, ако намериш нещо подобно, свиркай!За съжаление след като го гледах близо 4 години как гние на паркинга пред един блок в Младост-1 от 2 месеца изчезна в неизвестна посока ( Това е голяма загуба за марката, защото за разлика то други тари модели при него не липсваха видими детайли, като гривни, стъкла по фаровете, интериор - захабен, но все пак присъстващ.... просто не знам какво стана с него и леко съм тъжен. Защото мислех и аз да го реставрирам, но....все едни разходи покрай мене и леко несериозно отношение от моя страна може да се оказали пагубни за съдбата на този Fiat. Дано не съм прав де!
Коментар
Реклама
Collapse

п.п. това се продава на мобилето
Коментар