Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lada - Кой би повярвал ?!?
Collapse
X
-
на "рапан"-а кастфона вътре "веф" ли е?
скрадвано от концепцията на "мултипла"...и добавяни разни неща...обаче кат се сетя, че повечето производители са с такъв вид автомобили на пазара...а Руснаците са само с концепция... не знам кога ше успеят да ги продават тез...шедьоври! Иначе стават... особенно червеното бъги кат му видях джантата...и паднах да се хиля!
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
ми я гледайте тука какво става
http://blegs.free.fr/nouveau%20site/futur.html
Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
То има ли марки дето не крадат в последно време!? И почти всичко като дизайн се краде от италианските марки. Тия кръгли километражи тип Алфа вече са във всяка нова кола! Това е само малък пример. Това което мен ми хареса в концепта на Лада е, че са направили по-красива кола от тези от които са "откраднали" идеите! :D
Коментар
-
Тези Лади си имат специален шампионат в Русия.За тази цел са си направени,не за пътя.Иначе наистина изглежда зло.chandler написа:аз съм виждал тази (или много подобна) на изложението във франкфурт. не вярвам да имат друг подобен модел. събираше доста зяпачи си спомням.
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар