кой на кой дава ток?

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Забавни и интересни снимки

Collapse

Важна тема

X
X
- 

Не съм много запознат с тея оранжевите, но ДВГ-то не е ли отзад? Иначе снимката е култова  :D

"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора." Иначе снимката е култова  :D

"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
 Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
 Коментар
- 

Акуто е отпред, за по добър баланс на тежесттаИначе ситуацията кърти!Или как 50 коня могат да извадят от калта 500!tyson написа:Не съм много запознат с тея оранжевите, но ДВГ-то не е ли отзад? Иначе снимката е култова  :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин... Иначе снимката е култова  :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
 Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
 ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
 Коментар
- 

Снимката е от Турция между другото (ако не сте разпознали тъмните балкански субекти). А там за да караш такова Ламбо трябва да си топ газарлъ. Не се сещам за друга държава с по-високи цени на горивата, а пък кола с такава мощност е платил повече от където и да било.Тurbodieselcomby написа:кой на кой дава ток? F31 BMW 320d F31 BMW 320d
 Коментар
- 

Голям любител на кроасаните не съм, но от време-навреме хапвам по някой на закуска.Днес обаче се зачетох в състава на кифлата, купена от Лидл... Ами май пакетирани кроасани повече няма да ям! А конкретно тези от Лидл - със сигурност не!Да се чуди човек това във фурна ли е правено или в химическа лаборатория! Ами май пакетирани кроасани повече няма да ям! А конкретно тези от Лидл - със сигурност не!Да се чуди човек това във фурна ли е правено или в химическа лаборатория! ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
 Коментар
Реклама

Collapse

Дами, ако мъжът Ви казва че ще го оправи, ще го оправи. Не е необходимо да му напомняте на всеки 6 месеца за това.
Дами, ако мъжът Ви казва че ще го оправи, ще го оправи. Не е необходимо да му напомняте на всеки 6 месеца за това.  
Коментар