trace написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За екстрите в менюто на Макдоналдс...
Collapse
X
-
Ами аз мога да ти кажа че е бил кьорав човека който ги е пържил а не е тоя дето ги е панирал понеже им се карат готови и те само ги пържат.Оня дето го е пускал да се пържи вече незнам как е бил ама е гадно дано им е съдрала кожата.Тая фирма я мразя откакто работих там и мога да ви кажа неяжте там знам какво и как се прави и аз лично немисля че е хубаво.
-
За мен си е измама, или "шега" от някой, някъде по трасето.Разбрал е, че ще го уволняват примерно и си е рекъл "я да им ... мамата"nikolai_slavista написа:Ами аз мога да ти кажа че е бил кьорав човека който ги е пържил а не е тоя дето ги е панирал понеже им се карат готови и те само ги пържат.Оня дето го е пускал да се пържи вече незнам как е бил ама е гадно дано им е съдрала кожата.Тая фирма я мразя откакто работих там и мога да ви кажа неяжте там знам какво и как се прави и аз лично немисля че е хубаво.trace написа:Това пък е 100% измама. Я се замислете, тоя дето ги панира тия нещада не е кьорав ? Явно иска да прилапа някой долар тая.
А и такива опити за измами редовно ги дават по Риалити ТВ, така че съм скептиченпо такива въпроси.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар