Жокер: Москвич е, но не Алеко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познай колата :)
Collapse
X
-
Разбирачи по...озеленяване? Или косене на тревни площи???Единственият начин да познаеш тази кола е по джантата. Всяка марка кола си има различна форма железни джанти. Така като гледам е от 80-те, а тогава почти всички коли са били квадратни като кибритени кутии. Тази не прави изключение...просто няма индивидуалност, която да знаеш...единствено джантата е разковничето, но аз не се сещам коя кола беше с тези джанти, въпреки че ми е позната...skyline написа:
доста е малко за такава кола , давайте още .......май не е като да гледаш ламарина , ей такива снимки са за разбирачи, да видим кой ще е той
:P
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Разбирачи по...озеленяване? Или косене на тревни площи???Единственият начин да познаеш тази кола е по джантата. Всяка марка кола си има различна форма железни джанти. Така като гледам е от 80-те, а тогава почти всички коли са били квадратни като кибритени кутии. Тази не прави изключение...просто няма индивидуалност, която да знаеш...единствено джантата е разковничето, но аз не се сещам коя кола беше с тези джанти, въпреки че ми е позната...skyline написа:
доста е малко за такава кола , давайте още .......май не е като да гледаш ламарина , ей такива снимки са за разбирачи, да видим кой ще е той
:P
Мъничка японка... Мазда някаква, снимана в Китай /по йероглифите/
Коментар
-
Тойота е , ДА , корола от старите модели , и освен джантите жокер са и много издадените огледала , с танка основа и широка част кадето стои самото огледало ,БРАВО НА КОЛЕГАТА ЗНАЧИ ИМА И РАЗБИРАЧИ КАКТО КАЗАХ В ПО ГОРНИТЕ ПОСТОВЕTAIF написа:MAZDA 323 или някаква Тойота, това не са джанти на мазда
Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
Реклама
Collapse

Фаровете забравих от какво бяха присаждани.

Коментар