Благодарение на Nino на адрес:http://storage.fiat-bg.org/Books/Pun.../index.htmна разположение е Ръководство за експлоатация на Фиат Пунто 2 на руски език (Руководство по эксплуатации).Обхваща всички модификации на модела.Форматът е jpeg (100 dpi). Поради дефекти в изходния файл липсват 7 стр.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ръководство за експлоатация на Фиат Пунто 2 на руски език
Collapse
X
-
Благодаря
Много благодаря! На 3ти май си купих Фиат Пунто 1.2 44kw 2000г. и голямо търсене направих за да намеря сервизна книжка на език различен от немски(от който и понятие си нямам). Днес щастието ми се усмихна - още веднъж благодаря. Още повече че ми светеше една лампичка и голям зор видях мислелки се какво ли може да е това. Е, разбрах - проблем със светлините - габаритни и т.н.
-
Re: Благодаря
Честито за колата.Една малка уговорка...това не е сервизна книжка, а най - обикновен потребителски "мануал". В сервизните книжки пишат за други неща.Didi написа:Много благодаря! На 3ти май си купих Фиат Пунто 1.2 44kw 2000г. и голямо търсене направих за да намеря сервизна книжка на език различен от немски(от който и понятие си нямам). Днес щастието ми се усмихна - още веднъж благодаря. Още повече че ми светеше една лампичка и голям зор видях мислелки се какво ли може да е това. Е, разбрах - проблем със светлините - габаритни и т.н.
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Re: Благодаря
Благодаря за честитото! И се извинявам за "сервизна книжка" - трябваше да напиша ръководство за експлоатация, може би, ама след толкова ровене из форума и прочитане на всички мнения, защото не ми се искаше да задавам въпроси, които може би са задавани преди това, така ми се оплетоха понятията, че като почнах да пиша тези думички ми дойдоха на ум.Nino написа:Честито за колата.Една малка уговорка...това не е сервизна книжка, а най - обикновен потребителски "мануал". В сервизните книжки пишат за други неща.Didi написа:Много благодаря! На 3ти май си купих Фиат Пунто 1.2 44kw 2000г. и голямо търсене направих за да намеря сервизна книжка на език различен от немски(от който и понятие си нямам). Днес щастието ми се усмихна - още веднъж благодаря. Още повече че ми светеше една лампичка и голям зор видях мислелки се какво ли може да е това. Е, разбрах - проблем със светлините - габаритни и т.н.
Коментар
-
Какво е изобразено на лампичката?Може и да я снимаш и да покажеш...magica545 написа:Много ви моля, ако някой може да ми даде ръководство за фиат пунто 2000 г. Много ще съм ви благодарна, всъщност ми свети една лампичка и не мога да разбера какво означава
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
самата индикация е една крушка. Първо ми казаха, че тва било лоша маса, после се оказа че не е, после казаха че е някоя лампа, която не работи, но те всички работят. И мерси много за ръководството. А доколкото разбирам там пише, че тази светлина означава неизправност на габарити, стопове и разни такива светлини, обаче те си работят и всичко е сменено
Коментар
-
Re: Ръководство за експлоатация на Фиат Пунто 2 на руски ези
Дали ще се намери това ръководство и на английски език, защото съм доста скаран с руския... :/ Благодаря предварително!Pecho написа:Благодарение на Nino на адрес:http://storage.fiat-bg.org/Books/Pun.../index.htmна разположение е Ръководство за експлоатация на Фиат Пунто 2 на руски език (Руководство по эксплуатации).Обхваща всички модификации на модела.Форматът е jpeg (100 dpi). Поради дефекти в изходния файл липсват 7 стр.
Бързай бавно !
Коментар
-
Колежке, сменяш 5W лампи на задните габарити с 10W, каквито са предвидени за тази цел и си готова. Има ги на почти всяка бензиностанция и ако решиш да прочетеш това след две годишно отсъствие от форумаmagica545 написа:самата индикация е една крушка. Първо ми казаха, че тва било лоша маса, после се оказа че не е, после казаха че е някоя лампа, която не работи, но те всички работят. И мерси много за ръководството. А доколкото разбирам там пише, че тази светлина означава неизправност на габарити, стопове и разни такива светлини, обаче те си работят и всичко е сменено
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар