Az imam Bravo 1.4 12V 98g. po stykla no nqmam nito edin airbag. Normalno li e?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16V еърбег???
Collapse
X
-
Humppa -
Humppa
На волана се позава лесно. Другия е над жапката. На пластмасата пише Airbag и на сенника на пътника има лепенка как да не се слагат децата на предната седалка заради еърбега
Коментар
-
Ами ако нямаш еарбег отдясно, арматурното тъбло ще ти е вдлъбнато.А на мене не ми пише на волана-Airbag, дали имам?valataat написа:а как разбираш, че имаш 2. единият се познава по волана,а друрия??Humppa написа:Моята е 1.6 16клапана 97 година и има 2 еърбега :PFIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар
-
Най-вероятно нямаш. Може да е имало някога.flx написа:Ами ако нямаш еарбег отдясно, арматурното тъбло ще ти е вдлъбнато.А на мене не ми пише на волана-Airbag, дали имам?valataat написа:а как разбираш, че имаш 2. единият се познава по волана,а друрия??Humppa написа:Моята е 1.6 16клапана 97 година и има 2 еърбега :P
Коментар
-
Защо мислиш така? А и аз мисля че колата не е удряна, че вече да го няма. Могали да разбера със сигурност дали имам или нямам? И ако нямам мога ли да си сложа? Мерси.Alexius написа:Най-вероятно нямаш. Може да е имало някога.flx написа:Ами ако нямаш еарбег отдясно, арматурното тъбло ще ти е вдлъбнато.А на мене не ми пише на волана-Airbag, дали имам?valataat написа:а как разбираш, че имаш 2. единият се познава по волана,а друрия??Humppa написа:Моята е 1.6 16клапана 97 година и има 2 еърбега :P
FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар