Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat е стабилна компания

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat е стабилна компания

    Fiat е стабилна компания Компанията Fiat вече е включена в списъка Dow Jones Sustainability World (Световен рейтинг за устойчиво развитие), както и в Dow Jones Sustainability STOXX (семейство на европейските индекси за устойчивост).Компанията Fiat бе призната за лидер в областта на устойчивото развитие, което беше потвърдено с включването й в горните рейтинги. Fiat получи оценка от 90 бала от 100 възможни, като средният бал за предприятията от сектора е 72. Оценката е направена от компанията SAM (Sustainable Asset Management - Управление на активи върху принципите на устойчиво развитие) - група, специализирана в инвестиции в устойчиво развитие.Серджио Маркионе, изпълнителен директор на Fiat коментира: "Това включване нагледно демонстрира факта, че за Fiat устойчивото развитие е стратегията на дейността ни, движеща сила при приемане на ежедневните решения в хода на работата. Смятаме да продължим поддържането на високи стандарти и производителност, да укрепваме перспективната ценност на Fiat за всички страни, които са заинтересувани от резултатите на дейността ни".Fiat има сериозни постижения в областта на екологията, беше отбелязан от Jato Dynamics като марка с най-ниско флиит-ниво на изхвърлян СО2 в Европа. С пускането на модела Grande Punto Natural Power, Fiat укрепи своето лидерство в сферата на производство на екологични автомобили, работещи с природен газ.http://www.auto-press.net/index.php?cat=8&sub=7921

    #2
    А не, това са някви глупости, Гоуф 3 нищо не може да го бие!Сега по-сериозно, очаквам първият хибрид на ФИАТ! Ще си го купя!

    Коментар


      #3
      Humppa написа:
      А не, това са някви глупости, Гоуф 3 нищо не може да го бие!Сега по-сериозно, очаквам първият хибрид на ФИАТ! Ще си го купя!
      Фиат отдавна има хибрид но не и сериино,през 2000-та бяха пуснали някакъв на базата на Мултипла,доколкото си спомням имаше 3 режима на работа,но този модел така и неизлезе. Сега има слухове че се разработва такъв за малките модели на фирмата и имаше статия дори за нов модел на Фиат(ако я намеря ще я пусна)
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

      Коментар


        #4
        на същото мнение

        Ами факта, че Фиат купиха Крайслер.Мисле, че е повече от красноречив, че компанията е стабилна и се налагат все повече двигатели които трябва да са не само с голям обем но й бързи.При крайслер това липсва за това и ги погълна европейска компания.
        предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
        Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

        Коментар


          #5
          То има и водородна Панда още от 2004г...

          Коментар

          Working...
          X