Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat търси партньорство с Jaguar и Land Rover

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat търси партньорство с Jaguar и Land Rover

    Продажбата на Jaguar и Land Rover на индийския концерн Tata Group се очаква да бъде обявена до няколко дни, като това може да е възможността на италианския гигант Fiat най-накрая да получи достъп до качествените технологии за задвижване на задните и на четирите колела, за които винаги са мечтали. Fiat бе един от първите автомобилни производители, за които се носеха слухове, че може да станат потенциални купувачи на Jaguar и Land Rover заради желанието си да придобие познания именно за тези технологии. В основата на това пък е идеята на италианската компания да предлага седани със задвижване на задните колела, както и на SUV модели със задвижване на четирите колела.Шефът на Fiat Серджо Марчионе вече потвърди, че неговата компания ще търси бъдещо партньорство с Тата, веднъж щом са готови продажбите на Jaguar и Land Rover. Миналия месец Марчионе каза пред Sunday Times, че се надява Tata да има успех в придобиването на Jaguar и Land Rover, както и че първият модел, който би могъл да ползва някаква технология от Jaguar, ще бъде престижен седан на Alfa Romeo (който междувпрочем е много възможно да е предназначен за САЩ).В интервю пред Financial Times пък Марчионе каза, че Jaguar е само една опция за заимстване на технология за задвижване на задните колела (все пак и Cadillac е считан за друг производител, който може да работи съвместно с Fiat). ,,Това е една опция, тъй като има и други, когато става дума за технологията за задвижване на задните колела.

    #2
    сделката вече е факт, така че...действаме :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

    Коментар


      #3
      Ай стига бе, че кво им беше на задното предаване на ФИАТ 124 (известен като Лада или Жигули), или на следващите няколко модела (до 132)?!?

      Коментар


        #4
        Immortal написа:
        Ай стига бе, че кво им беше на задното предаване на ФИАТ 124 (известен като Лада или Жигули), или на следващите няколко модела (до 132)?!?
        ха-ха шегаджия...
        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
        (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

        Коментар

        Working...
        X