Здравейте,В Петък поръчах Фиат 500 за съпругата ми! Очаква се да е тук през Април!Алтернативата беше Мазда 2 новата или Мини на старо!Надявам се че не съм сбъркал!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ 500 си поръчах
Collapse
X
-
Явор Митев
.....чак ме хваща срам, кат си спомня колко ревах преди два месеца....хахаха.....
Колега, извинявай за спама, обаче до скоро коментирахме темповете на работа на АИ...гледам че са се усъвършенствали в тази насока...а на теб завиждам за търпението...
Коментар
-
Поръчах го без да съм го виждал на живо дано да не съм сбъркал. Отзивите в Автобилд са много добри за сега - хем не е Голф :D Ако чаках до го видя щеше да дойде тук чак в края на годината!Спряхме се на 1.2 69 к.с. Лоундж + ESP Дават му разход 6.4 градско, на 4.3 извън градско.Ускорение от 0-100, 12.9 сек.Тъпкан е с екстри! Не може да се поръча отопление на седалките!F31 BMW 320d
Коментар
-
ХМ - как питаш такова нещо бе човек? цяла европа е луднала по тая кола. само че аз бих поръч 100 коньовата версия бяла
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Аз моя 500 го поръчах още в началото на август 2007, ще дойде към края на март 2008 г.По принцип цялото производство на завода в Тихи вече е разпродадено до февруари-март 2009 г.nanio написа:Бре, че не са ли прекалено много 4 месеца ??Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Айде сега, много. За хубавото много няма.Забравихте как се чакаше по 15 години за заветната Ладаnanio написа:Бре, че не са ли прекалено много 4 месеца ??
Иначе - честито за колицата! На мен също ужасно ми харесва, въпреки че никога не съм си падал по малките коли. Но напоследък с тези цени на горивата взех да се замислям за нещо малко... Ще чакаме напролет като я вземете, на някоя от срещите да я разгледаме наживо.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар