Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Показаха и комбито на българската кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Показаха и комбито на българската кола

След премиерата на тунингованата червена версия и успешните първи километри на бялата, проектът "Автомобил произведен в България" получи и зеленото си, комби попълнение.Комбито на българската Юниверс беше представен официално в Сливен на 26 май. За първи път трите версии на автомобила ще могат да бъдат видяни от публиката по време на автомобилното изложение в София, което започва след малко повече от две седмици.www.auto-press.net
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Пак много ниско! За хубави пътища е ок, но не и за България!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Некакси ,хич не кефи.
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

все едно си взел фаровете на някоя Ибиса и си ги уголемил 3 пъти, след което си взел решетката на някой Шевролет Гранд АМ, взел си страничния изглед на Митсубуши

Коментар

Колата изглежда много добре, въпреки очевидните прилики с други марки. Даже отварянето на вратите е взаимствано от Алфа :P Лично на мен не ми харесват фаровете - прекалено източени са назад. Друг е въпроса дали ще ни разрешат да я произвеждаме и с какво качество и цена ще е. Определено е крайно време да имаме собствена марка автомобил, макар и частично плагиатстван.
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

...

Коментар

Кефи ме.Падам си по хем заоблени форми , хем да има някой ъгъл, на който да ти се спре окото.
              Пеш
              ----
              Ex Peugeot 206 -Служебен
              ----
              Ex Brava 1.6 16V ELX

Коментар

Sven написа:
                Ох, пак тая бангия Пичове не разбрахте ли, че никога няма да пройзвеждаме коли, камоли от такъв клас. Тука не е Индия, има изисквания, който пък изискват много пари ,който пък няма ненормални който да дадът защото няма смисал. Най-много части и това е.
                Тогава за какво се борят конструкторите на автомобила . Иначе колата ми харесва,както тази така и другите два варианта. Дано, ако проекта се осъществи да се окаже достатъчно здрава и надеждна!
                Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Както неведнъж съм писал, това е само студентски проект. НЯМА в проекта професионални конструктори, няма и да има бъдещо производство.Ето малко снимки и от мен:

Коментар

и още една

Коментар

Ами...това е едно наистина добре изглеждащо комби, нищо общо с катафалка, много ме радва!Ако има пазар и цената е добра, няма ли да си купите, миналата седмица бях в Румъния, хората не слизат от Дачиите!Обаче със сигурност имат преференциални цени и защита на пазара от чуждата конкуренция! Така се прави бизнес!
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Едно от момчетата в проекта - Володя работеше като визуализатор в нашата фирма. Гледах проекта още на скици. Има прилики със СЕАТ, а ако се загледа човек може да открие и с други автомобили. Не това е най-важното. Допреди 15-20 години и японците крадяха оттук, оттам и си правеха колите. Все пак това не е ИТАЛИАНСКА кола, нали? А Володя е много талантлив. Негови джанти в момента се слагат на един модел на Мерцедес, не мога да ви кажа точно кой, но това вече е успех.А на живо макета изглежда доста добре. Ако се загледате в решението на стоповете и мигачите отпред, мисля ще се изкефите доста. А и шасито ще им го достави Брабус :D Дерзай Вовак!!!
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Пълна БАНГИЯ
                          ● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
                          o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o

Коментар

Е стига сте смотявали колата не толкова лоша, даже ми е синпатична.А и за първи модел да не искате да ви изкарат нещо като ферари или ламборджини..... се от някъде трябва да се почне!?!
                            Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

На мен ми харесва..много по-приятно за окото е от Дачката..

Коментар

Working...
                              X