Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Фиат" задмина "Рено" по продажби в Евро

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    "Фиат" задмина "Рено" по продажби в Евро

    Италианският автомобилен производител "Фиат" стана първият автомобилен пазар в Европа за януари. Групата контролира в момента 8,8 на сто от пазара на Стария континент. С тази квота компанията от Торино успя да надмине "Рено", която държи 8 на сто от европейския пазар на коли. Италианската група продаде в Западна Европа над 108 хиляди автомобила в началото на годината, което е с 4,8 на сто в повече от същия период на 2006 г. В момента "Фиат" е на пето място в света сред автомобилните производители. Преди италианците са "Фолксваген", "Пежо-Ситроен", "Форд" и "GM". Марката "Фиат" беше лансирана най-вече от моделите "Гранде Пунто" и "Панда". "Гранде Пунто" е вторият най-продаван модел в Европа, където държи 10,6 на сто от пазара в своя клас. "Панда" пък е царицата в клас "А", където държи квота от 31,8 на сто.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

    #2
    едно големо БРАВО за ФИАТ .Дано продължават в същия дух ,пък и като излезе новото БРАВО дано оправдае очакванията и да е първо по продажби в класа си (естествено преди ГОЛФ)
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

    Коментар


      #3
      като излезе Браво и сме №1 със сигурност :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

      Коментар


        #4
        sev написа:
        като излезе Браво и сме №1 със сигурност :D
        Дано :D ! Искрено са надявам :D !Но нещо ме съмнява това да стане и в БГ ?! http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=14102Дали не съм прекалено голям скептик?!
        BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
        Среден разход на газ

        Коментар

        Working...
        X