На мен... нещо... не знам, не ми харесва... не ме грабва, като го погледна.... за разлика от Грандето Заради цвета ли, заради петте врати ли, заради джантите ли... нещо има, дето....
Носят се слухове, че производителите много са се постарали в качеството на автомобила, даже повече и от Крома Дано да се окажат вярни слуховете и да вървят продажбите
Вярно е като уголемено Grande Punto, но според мен няма да достигне неговите успехи. Но не е и грозно като Croma-та, даже е много хубаво. Въпреки това не оправдава очакванията и за разлика от Punto-то, това Bravo отстъпва пред конкурентите в своя клас, поне от това което се вижда.
По какво им отстъпва????На мен много ми харесва и не мисля, че по каквото и да било отстъпва на Голф5 или Астра на дизайн!!!
Според мен на живо ще се хареса още повече на тези които сега го харесват и ще се хареса на тези, които не го харесват в момента... Та изчакайте да го видите на живо П.П някой може ли да ми каже колко пъти казах "хареса"
Не е моят тип кола. Дубликатът на визия никога не ми е допадал. Уникалността се губи.За мен по-красивия модел е Brava. Дори само заради задните стопове.
Не е моят тип кола. Дубликатът на визия никога не ми е допадал. Уникалността се губи.За мен по-красивия модел е Brava. Дори само заради задните стопове.
Коментар