pplk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отцепена: Колко върви Croma 2.4 multiJet
Collapse
X
-
А бе човек, ти сляп ли си?Все си мисля, че от 3-та секунда до 22-ра секунда не прави 23 секунди, ама ти си математик и то голям.Другия път вземи и използвай едни от тези.A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Ами голяма си е.Ама май друго няма какво да кажеш.На черното не може да кажеш бяло, нали. Макар и да се пробваш.Кофти.pplk написа:Ау, гоУема разлика. :D :D :D Забавен си! :D :D :D
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не оспорвам, че БМВ-то е по-бързо! Чудно ми стана, как Крома, която е невъзможно да е 260к.с според БО, прави същото ускорение като БМВ 330xd автомат, 257к.с.
Кажи ми на кого да вярвам? :D Твърди, че вярвам на клипчета и ме оборва с клипчета. Кажи, не е ли цирк?
207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Щом си такъв и продължаваш да пишеш в темата, а не на ЛС, ще го кажа и тук директно, че прекаляваш, ама много прекаляваш!Искам да ти докажа, че един 260кс двигател прави въпросните 0-190км/ч за около 20 секунди.Искам да ти го докажа и го правя публично тук - хващаме се на бас на 1000лв, докарвам един 260кс дизел (оригинален 204кс).Ако аз спечеля половината от 1000-те лева ги давам на Сдружение ФФБ - това е предложение от мен.Бъди мъж и си стой зад думите!pplk написа:Не оспорвам, че БМВ-то е по-бързо! Чудно ми стана, как Крома, която е невъзможно да е 260к.с според БО, прави същото ускорение като БМВ 330xd автомат, 257к.с.
Кажи ми на кого да вярвам? :D Твърди, че вярвам на клипчета и ме оборва с клипчета. Кажи, не е ли цирк?A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Коментар
-
100 пъти ти го казах и сега ще го повторя недвусмислено.1. Няма технически официални данни за нещо различно 0-100км/ч. Аз не мога да дам такивя - ти можеш явно, ОК2. 260кс двигател трябва 190км/ч да ги прави около 20 секунди плюс/минус 1.3. 260кс двигател за 27-те секунди, клипа които беше дал "за да изплакна окото" е на светлинни години от 260кс.4, Ти ме убеждаваш, че разбира ли твоите данни показват 30 секунди и на тях се позоваваш.Пак ти казвам - 260кс двигател прави 190км/ч за около 20 секунди. На 27-мата секунда километража отива към 220км/ч.Стой си зад думите, които си написал назад в темата и казвай кога имаш време да уреждам доказателството.pplk написа:И на лични те попитах, зад кои думи трябва да стоя? То хубаво предлагаш басове, ама за кво?Давай сега за техническите данни, че нещо си правиш оглушки.Бъди мъж и си стой зад думите!Ето ти реалността на точно това, което твърдиш, че не било така:http://www.youtube.com/watch?v=NgUGapI908wПак казвам, че на клипа, който си дал Кромата е на светлинни години от 260кс. Сигурно и твоята ще е на светлинни години, колкото и да се надъхваш, че ще стане 280 само със елементарен софтуер.pplk написа:Не оспорвам, че БМВ-то е по-бързо! Чудно ми стана, как Крома, която е невъзможно да е 260к.с според БО, прави същото ускорение като БМВ 330xd автомат, 257к.с.
Кажи ми на кого да вярвам? :D Твърди, че вярвам на клипчета и ме оборва с клипчета. Кажи, не е ли цирк?
Явно и тоя на клипа се е надъхвал, че колата му е 190кВ и чак смешен клип показва.
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Не, нали казваш, че по твоите данни 260кс трябва да дава 27 секунди.Пак ти казвам - бъди мъж и си стой зад думите!Че само такива се навъдиха в нашата татковина. Лаете като кучета, а когато опре ножа до кокала гледате къде да се скатаете.Че ей от такива хора тръгват приказките и много обичам да им натривам носовете. Ама и да ги боли след това. За това са и 1000-те лева залог, за да го запомниш много добре, не за друго.И аз чакам двубой - твоите думи срещу моитеpplk написа:Човек, на теб наистина трябва да ти се пише по някакъв особен начин, за да разбереш какво ти се говори. Явно разбираш нещата по свой си особен начин, който за мен е непонятен. То не е само в тази тема.Остани си със здраве!
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар