къв нов тунинг бе?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
на луд са прави... :D :Dpopara801 написа:Ми нали преди 2 страници се хвали нова боя ала бала нов заден джам,екстри още тва ти онова ти?Tqnkata написа:къв нов тунинг бе?
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Тянкаааааааааааааааааааааааа ари уе даваи да видим тоя СВ тунянк... :D :DTqnkata написа:мръсна е още не е мита...ама тия дни като остана по свободен ще снимам и ще покажа
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
малииииииииии..........Tqnkata написа:малко мръсничка ама то валя...Racer GT написа:Тянкаааааааааааааааааааааааа ари уе даваи да видим тоя СВ тунянк... :D :DTqnkata написа:мръсна е още не е мита...ама тия дни като остана по свободен ще снимам и ще покажа
:D
Коментар
-
А? Т’ва Браво ми е много познато от някъде...ааа да сетих се онази вечер го бяха спряли катаджийте, че се е движил с 160км над позволеното...за къде е бързалTqnkata написа:малко мръсничка ама то валя...Racer GT написа:Тянкаааааааааааааааааааааааа ари уе даваи да видим тоя СВ тунянк... :D :DTqnkata написа:мръсна е още не е мита...ама тия дни като остана по свободен ще снимам и ще покажа
Коментар
-
няма такива работи...карам с 50....то в тия дупки...bgtosho написа:А? Т’ва Браво ми е много познато от някъде...ааа да сетих се онази вечер го бяха спряли катаджийте, че се е движил с 160км над позволеното...за къде е бързалTqnkata написа:малко мръсничка ама то валя...Racer GT написа:Тянкаааааааааааааааааааааааа ари уе даваи да видим тоя СВ тунянк... :D :DTqnkata написа:мръсна е още не е мита...ама тия дни като остана по свободен ще снимам и ще покажа
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар