So написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 18.00 часа
Collapse
X
-
Нее, аз нямам претенции кои коли си снимал, а че няма повечко снимки!
Забравих им физиономиите на някои.
Поне снимки да погледам.А колкото до твоето предложение, Емо, мисля, че е по-разумно да дойдеш да ме вземеш от София, да ме закараш на вашата среща и после пак да ме върнеш обратно!
П.С. Принкооууу, Попаров даде ли ти картичка, че да спреш да мрънкяш вече?
Пратили сме по него. Ако не ти е дал - искай си!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
-
Не ми е дал.Irka_fihi написа:Нее, аз нямам претенции кои коли си снимал, а че няма повечко снимки!So написа:Еми Ирке, все пак снимах преобладаващо Пежа. Другия път ще се кача горе и при колегите да поснимам, обещавам!
Поне снимки да погледам.А колкото до твоето предложение, Емо, мисля, че е по-разумно да дойдеш да ме вземеш от София, да ме закараш на вашата среща и после пак да ме върнеш обратно!
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ми Аз те питах дали искаш още бе детето ми.Princo написа:Не ми е дал.Irka_fihi написа:Нее, аз нямам претенции кои коли си снимал, а че няма повечко снимки!So написа:Еми Ирке, все пак снимах преобладаващо Пежа. Другия път ще се кача горе и при колегите да поснимам, обещавам!

Щото онова момче с жълтите джанти нали има и беше дошъл,та мислих,че си взел от него.Ако някой иска още имам 2 в наличност.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
http://sosariev.snimka.bg/automobile...94494.23565022Irka_fihi написа:Нее, аз нямам претенции кои коли си снимал, а че няма повечко снимки!
Peugeot 607 2.2 Hdi Premium restile / Peugeot 406 Estate 2.0i 16V / Peugeot 306SL 1.9D / Peugeot 106 1.0 Mi
Коментар
-
Ти никога не си разбрал... ще трябва да има специална тема за теб за да ти се обяснява на по достъпен езикemzo написа:K’во е имало на Калояново бе Васко ?vaskoni_1980 написа:някой ходи ли на калояново разкажете дайте снимков матерял
Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
кой е с жълти джанти?blondi_74 написа:момчето със жълтите джанти беше на калояново и скоро ще има не само снимки, но и клипчетаvaskoni_1980 написа:някой ходи ли на калояново разкажете дайте снимков матерял
п.п. Принко ,страж няма повече картиДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Васко пак не си разбралvaskoni_1980 написа:кой е с жълти джанти?blondi_74 написа:момчето със жълтите джанти беше на калояново и скоро ще има не само снимки, но и клипчетаvaskoni_1980 написа:някой ходи ли на калояново разкажете дайте снимков матерял
п.п. Принко ,страж няма повече карти
баннатия колега беше с жълти джанти , чакам да ми изпрати снимките по скайпа и ще ги пусна тук.
Коментар
-
аха сега вече се напрегнах се максималноblondi_74 написа:Васко пак не си разбралvaskoni_1980 написа:кой е с жълти джанти?blondi_74 написа:момчето със жълтите джанти беше на калояново и скоро ще има не само снимки, но и клипчетаvaskoni_1980 написа:някой ходи ли на калояново разкажете дайте снимков матерял
п.п. Принко ,страж няма повече карти
баннатия колега беше с жълти джанти , чакам да ми изпрати снимките по скайпа и ще ги пусна тук.
и разбрах ок ще ги гледам утре тогава
Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар