кво ще боядисват , там където са те ударили ли ?за довечера аз не обещавам нищо ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
да но майстор Мимо днес неможа да нацели цвата от 4 различни нито един не е моя.но дано утре да стане и в неделя ще съм с кола.Пък за днес ако Митака се смили над моята мила персона и аз ще дойда. :DSilenceR написа:кво ще боядисват , там където са те ударили ли ?за довечера аз не обещавам нищо ...не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
Хахахха,Павликени убави хОраalpinee написа:Абе момчета кога и каде се сабирате с фиатите да доида и аз че в моя умрелия град тапотиа от сякаде от Павликени съмIrfan написа:ок митак ам добо каде е бре не сер чува
)))))) Ако идваш насам,да взема да ти поръчам две три порции уши да ми донесеш от "Трафото" мисля,че така се казваше оная кръмча до бензиностанцията
Никъде досега не съм ял ушите толкова вкусно сготвени
)))
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
уф че съм и аз ...... забравих да ти кажа , хахана стадиона се чакаме , до ледената пързалка (главния вход)alpinee написа:ами можи но каде точно на някои бензиностанция или?SilenceR написа:колега събираме се неделя следобед някъде , един два дена преди неделята се разбира колко часа точно ще е срещата.уж е за 17 часа , ама не всеки път.ела тая неделя ако ти се бие път насам и така , следи темата :D
ти с темпрата ли ще дойдеш, ей да се появи някой и той с темпра :D
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
е как колко зор видях с тъз темпра цяло лято ремонти амааа вече е бомбаSilenceR написа:уф че съм и аз ...... забравих да ти кажа , хахана стадиона се чакаме , до ледената пързалка (главния вход)alpinee написа:ами можи но каде точно на някои бензиностанция или?SilenceR написа:колега събираме се неделя следобед някъде , един два дена преди неделята се разбира колко часа точно ще е срещата.уж е за 17 часа , ама не всеки път.ела тая неделя ако ти се бие път насам и така , следи темата :D
ти с темпрата ли ще дойдеш, ей да се появи някой и той с темпра :D
Коментар
-
аз предлагам Неделя 15ч. на Стадиона?!?някой против има ли?Ей Сашо ето че си намери саотборник
Колека "alpinee" от Павликени познамвам 2-ма човека единия беше със темпра 1.8 сива (Димитър) а другия е с една Алфа 1.3 боксер (ама забравих как се казва) ако ги знаеш сабирайте се и хващайте пътя за Търново

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар