Е как се сменят както си се сменят, отвори капачката отзад, дръпваш ламаринката настрани и вадиш крушката
А между другото нанай брейкъра едва ли ще ти помогне, първо почисти фаровете, дори и да не ти изглеждат мръсни, стъклото и рефлектора с някакво меко парцалче навито на нещо и човъркаш колкото може и пак няма да светят като хората. Аз сега чакам да ми внесат фарове от мареа, но дали ще стане не знам, поне са чисто нови и с един ксенон си решавам проблемите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
сашо: днес я разкостих, свалих котията
нещото наречено съединител е баси ментака дето са го сложили
ама това ти е най малкия проблем. маншоните на ск. кутия бяха вързани със свински опашки( ако тая свиня изтърве цялото масло от кутията излита навън и става мазало) така скоростната ти кутия беше клабава небяха завити всички болтове бяха просто навити на ръка само един беше стегнал (УЖАС) незнам кой я е правил преди това ама си е оставил рацете! та да знеш ще ти взема 2 хубави скоби за маншоните! маслкото на кутията ще го сменяме ли че неразбрах ( забравих
)пък това дето ти хвърля от щеката масло е замръзнали одушници като се стопли и е косама.на онова ГТ проблема беше същич като при теб хвърляше яко маслко през щеката. добре че него отворих че нищо нямаше да намеря вътре
баси мамата тия одушници могат да те направят крив!

Коментар
-
АААА така за пред дома не сме се разбирали
ще се разминете и с 1 кутия бонбони
сега февруари ще падне яко бачкане и съм решил яко смени по колата и ще съм безсмъртенннннннннн
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Тука прайм мебели с един приятел.. той си има цехче и аз му помагам от време на време и така.. а за утре нещо полигони едно друго... аз снощи у 8:30ч бяхме там яко сняг и лед , много яко се плъзга, че гонихме и една лисицаuBoy написа:ко ша работиш е ?
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар