Колеги вие към колко часа мислите да сте "в Габрово"защото аз искам да чуя car audio..
ако доидете по късно ще се видим там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
RoMeO_156_GTA + колега van_dal Stenli coolboby + the_biggy JacK`DanielS paralesa + коркондилка d0b0 s00rry stenli_m praslan GbGz Irfan (пича с мареата(бялата перла))Павлин - зелена Брава колегите от Дряново + евентоално още 3 Алфи + евентуално wrc и kochev от Алфа форума А на тримата (те си знаят кои са) ще им пишем по едно голямо отсъствие
Коментар
-
Добре бе дивак вие от сутринта ли ще започвате рд-то?SilenceR написа:аз още отдавна съм ви казал че няма да мога да дойда , ко да напрая ся голяма работа . догодина ще отида . да сме живи и здрави дотогаваа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
я кажете къде в търново мога да намеря гумаджийница предлагаща тази гума http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zi...65-p-1307.html не се сещам какво ми предлагаха на улЙоновка на гумаджийницата под у-ще Бачо Киро...но срещу практикер със сигурност преди три седмици нямаше такава гума...В тип-топ не ми се ходи,малко са ми антипатични(не знам защо) ...в тая под спортната зала какво мога да намеря?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Ице и аз такива си търся,ама също не знам къде може да се намерят.трябва да се пообиколи.ако видиш къде ги има тези дни такива гуми, пиши тука че и аз да си купяВанка няма да е от сутринта рд-то , имам малко работа със капака за събота евентуално и требва да се пазарува , няма как.за какво да идвам за 2 часа само.после трябва пък да бързам се прибирам.няма как просто, ко да напрая
едит: сега се сещам че ги има горе на Технотех зад фиат магазина ... ама сигурно ще са по скъпички :D
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар