под краката ми го правят ( в нашия гараж )
Татко е автомонтъор и той се занимава с нея , но няма много време. Прави я след работа, като се прибере , иначе вече е заварена главата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
хахаха виж че се базиакм бе нерезd0b0 написа:JacK`DanielS парво не искам да се оправдавам ... ама не знам пътя и още ме боляк очите ,адски мн ми блестеше аи не сам рейсар
мноо гадно блестеше слънцето очите ми станаха на поничка
ако щеш ми вярвай нети виждах колата ами само стопвете като светят
както е казл бай руснак "Большой дупка, большо газ" тряаа се дава дъно иначе няма тръпка

Коментар
-
туй пунто кат 123 коня върви бе добо се видя в чудо по едно времеJacK`DanielS написа:хахаха виж че се базиакм бе нерезd0b0 написа:JacK`DanielS парво не искам да се оправдавам ... ама не знам пътя и още ме боляк очите ,адски мн ми блестеше аи не сам рейсар
мноо гадно блестеше слънцето очите ми станаха на поничка
ако щеш ми вярвай нети виждах колата ами само стопвете като светят
както е казл бай руснак "Большой дупка, большо газ" тряаа се дава дъно иначе няма тръпка 
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
е и аз г ознам на изуст ама не чак толкова, пропускам някой дума (завой) не несме минавали през дебел га*ецuBoy написа:ейй още повече ме хваща яд, че не дойдох , пътя до там го знам на изуст
със затворени очи го минавам .. всъщност по кои път минахте ? ние за Велчево ( селото ми на което съм сяка неделя ) минаваме през Дебелц
(дебелец). незнам ама ми варят киселини от тия солети
пунтака варви като изтарван (да чукна на дърво) ама ако съм сам, малиии какво става неща да казвам
пък особенно като ме ухапе кучето

Коментар
-
ами там някаде еSilenceR написа:мда усетих аз , оня път като отидахме до магазина за манджа да си купуваме . аз за сефте се качвах у него , тей като го изцеждаше добре е ... супер ..
той ся като коне колко е ... 100 има ли ги ?
uBoy: аз това го забелязах още оня ден
бая лаф мо удряме тука

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар