Абре колега :D какво се чудиш още скачай в Пунтото и бегай Аз от френски коли имам само лоши спомени от моето детство :D неслучайно има лаф "всичко хубаво дето правят французите е .........само с уста" Няма да споря за това което казвам - това е само лично мнение, но мога и да се аргументирам ако трябва
ай ся - обърнахме го на м---нетаджии и макаронаджии....ще ти цитирам 1 мое мнение в Бисери за Пежо 206 - "от 1 женски форум - Колата ми е Пежо, и преди 2 години и изтече гаранцията и сега имам да подменям консумативи. Помощ, търся качествен автосервиз?! - да те питам какво имаш пред вид консумативи и като колата ти е Пежо кажи нещо повече за нея - не дали е синя или червена а с какъв двигател е... - Пежото е 206 1.4 дизел /2005г. имам да сменям амортисьори п.п. баси консумативите тея Пежа" още - 1 колежка има такова - 700 - 800 пари някъде и излезе стягането на предницата...п.п. за Пунто 2 нищо не мога да кажа, освен че ме кефят на дизайн, ама то туй е ясно
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Имаме у фирмата и 206 и Пунто. За двигателите- само хубави неща. За возенето - пежото е по красиво вътре, ама не вози по-добре, даже поскръцва тук-таме. Подръжката е ясна - за пежото даваме повече, че и някои работи не може да ги правим при бай Жоро в квартала, ами директно в СФА с брадвите. Докато Пунтара може и с чук и клещи да го правим. От време на време има глупави издънки с електрониките, мига таблото, стрелките мърдат странно, ламби горят, ама само си се оправя. туй е то, за моя кола аз залагам на Пунто, за служебна бих карал 206, ако ме разбираш
Имаме у фирмата и 206 и Пунто. За двигателите- само хубави неща. За возенето - пежото е по красиво вътре, ама не вози по-добре, даже поскръцва тук-таме. Подръжката е ясна - за пежото даваме повече, че и някои работи не може да ги правим при бай Жоро в квартала, ами директно в СФА с брадвите. Докато Пунтара може и с чук и клещи да го правим. От време на време има глупави издънки с електрониките, мига таблото, стрелките мърдат странно, ламби горят, ама само си се оправя. туй е то, за моя кола аз залагам на Пунто, за служебна бих карал 206, ако ме разбираш
Ей това мнение чаках Ми да ти кажа и на мойто браво по-някое време стрелката за температурата си полудява..само си шава нагоре-надолу..ама сме свикнали италианки караме.. ще го мислим сега за нова година..ама накрая ще продам всичко и ще си купим едно Гранде и това ще му е... чакам сега даже новогодишните промоций, ако има нещо изгодно ще скоча в някое Гранде Поздрави.EDIT:GRANDE PUNTO ЦЕНИ ОТ 18 990 лв. с ДДС + ЦЕНОВО ПРЕДИМСТВО 2 500 лв. с ДДС Миналия месец беше 2 000лв. ценовото предимство, ако декември го направят 3 000 взимам Гранде....
колега, сестрата сега си взе двеста и пеш, и мога да ти кажа, фиата като се кача от пежото на бравото направо се раждам...имат проблеми със саморегулиращия се механизъм на жилото на съединителя и задният им мост е слабо място, по нашите пътища те съветвам фиата иначе е доста стабилно и приятно за каране, но си вземи гти пежо или хгт пунто, има два абарта в момента в мобиле, хвърли им око, ако си търсиш нещо спортничко
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Баща ми има 206, един приятел Пунто 2. Ще се опитам да ги представя по моите впечетления.За пежото : доста коравичко, окачването е бетон(до вилата имаме доста неприятен път, аз го вземам за 10 минути, баща ми за 2, а ходи доста по-често), за 4 години каране наскоро прави нещо по окачването.Двигателя(бензин) е доста пъргавичък и здрав, и там не е имал проблеми.Вътре е тесничко и нисичко, малко ми е неудобно като го карам.За пунтака: окачването-малко по-зле според мен.Вътре доста по-широко и комфортно(знаеш как е във Фиат), въпреки, че на пежото таблото повече ме кефи.Двигателяяя, ах двигателяяяяя......Дизелак, 1.9jtd въпреки, че не е 105 кончета върви многоооооо. За купето е доста добър, направо излита.За цената на частите не съм много сигурем, ама на пежото май са малко по-скъпички въпреки, че не е фрапиращо.
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
С риск да ме линчувате, но искам да попитам...Значи дилемата се оказва между тези два автомобила, за майка ми е.Та какво можете да ми кажете, ако имате опит с някой от тях.. и двата ми харесват на външен вид.. но като условие са задължително да са ДИЗЕЛ и да са с 5 врати!Смисъл подръжка на двата, возия и.т.н. всичко ще ми е нужно и дори евентуално Вие или някой ваш познат, ако продават пак може да измислим нещо..!! П.П.: Пунто двойка ме кефи Сити режима.. и дизайна, много са красиви, но и пежото ми харесва..особено, ако е с белите циферблати...на пунтото не ме кефи скоростния лост имам чувството, че карам ИКАРУС, дълъг е 1 метър.. хах, но не е болка за умиране..все пак няма аз да го карам ( пък знае ли човек ) http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.c...02380173762884 - Това примерно нормална цена ли е за това Пунто, защотото май накрая ще се окаже пунтото.. по-евтиничко ще дойде.. Поздрави.
Коментар