Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто Мк2 или Пежо 206

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Buch написа:
    Абре колега :D какво се чудиш още скачай в Пунтото и бегай Аз от френски коли имам само лоши спомени от моето детство :D неслучайно има лаф "всичко хубаво дето правят французите е .........само с уста" Няма да споря за това което казвам - това е само лично мнение, но мога и да се аргументирам ако трябва
    ай ся - обърнахме го на м---нетаджии и макаронаджии....ще ти цитирам 1 мое мнение в Бисери за Пежо 206 - "от 1 женски форум - Колата ми е Пежо, и преди 2 години и изтече гаранцията и сега имам да подменям консумативи. Помощ, търся качествен автосервиз?! - да те питам какво имаш пред вид консумативи и като колата ти е Пежо кажи нещо повече за нея - не дали е синя или червена а с какъв двигател е... - Пежото е 206 1.4 дизел /2005г. имам да сменям амортисьори п.п. баси консумативите тея Пежа" още - 1 колежка има такова - 700 - 800 пари някъде и излезе стягането на предницата...п.п. за Пунто 2 нищо не мога да кажа, освен че ме кефят на дизайн, ама то туй е ясно
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Имаме у фирмата и 206 и Пунто. За двигателите- само хубави неща. За возенето - пежото е по красиво вътре, ама не вози по-добре, даже поскръцва тук-таме. Подръжката е ясна - за пежото даваме повече, че и някои работи не може да ги правим при бай Жоро в квартала, ами директно в СФА с брадвите. Докато Пунтара може и с чук и клещи да го правим. От време на време има глупави издънки с електрониките, мига таблото, стрелките мърдат странно, ламби горят, ама само си се оправя. туй е то, за моя кола аз залагам на Пунто, за служебна бих карал 206, ако ме разбираш
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
        Имаме у фирмата и 206 и Пунто. За двигателите- само хубави неща. За возенето - пежото е по красиво вътре, ама не вози по-добре, даже поскръцва тук-таме. Подръжката е ясна - за пежото даваме повече, че и някои работи не може да ги правим при бай Жоро в квартала, ами директно в СФА с брадвите. Докато Пунтара може и с чук и клещи да го правим. От време на време има глупави издънки с електрониките, мига таблото, стрелките мърдат странно, ламби горят, ама само си се оправя. туй е то, за моя кола аз залагам на Пунто, за служебна бих карал 206, ако ме разбираш
        Ей това мнение чаках Ми да ти кажа и на мойто браво по-някое време стрелката за температурата си полудява..само си шава нагоре-надолу..ама сме свикнали италианки караме.. ще го мислим сега за нова година..ама накрая ще продам всичко и ще си купим едно Гранде и това ще му е... чакам сега даже новогодишните промоций, ако има нещо изгодно ще скоча в някое Гранде Поздрави.EDIT:GRANDE PUNTO ЦЕНИ ОТ 18 990 лв. с ДДС + ЦЕНОВО ПРЕДИМСТВО 2 500 лв. с ДДС Миналия месец беше 2 000лв. ценовото предимство, ако декември го направят 3 000 взимам Гранде....
        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

колега, сестрата сега си взе двеста и пеш, и мога да ти кажа, фиата като се кача от пежото на бравото направо се раждам...имат проблеми със саморегулиращия се механизъм на жилото на съединителя и задният им мост е слабо място, по нашите пътища те съветвам фиата иначе е доста стабилно и приятно за каране, но си вземи гти пежо или хгт пунто, има два абарта в момента в мобиле, хвърли им око, ако си търсиш нещо спортничко
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Баща ми има 206, един приятел Пунто 2. Ще се опитам да ги представя по моите впечетления.За пежото : доста коравичко, окачването е бетон(до вилата имаме доста неприятен път, аз го вземам за 10 минути, баща ми за 2, а ходи доста по-често), за 4 години каране наскоро прави нещо по окачването.Двигателя(бензин) е доста пъргавичък и здрав, и там не е имал проблеми.Вътре е тесничко и нисичко, малко ми е неудобно като го карам.За пунтака: окачването-малко по-зле според мен.Вътре доста по-широко и комфортно(знаеш как е във Фиат), въпреки, че на пежото таблото повече ме кефи.Двигателяяя, ах двигателяяяяя......Дизелак, 1.9jtd въпреки, че не е 105 кончета върви многоооооо. За купето е доста добър, направо излита.За цената на частите не съм много сигурем, ама на пежото май са малко по-скъпички въпреки, че не е фрапиращо.
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Re: Пунто Мк2 или Пежо 206

loop написа:
              С риск да ме линчувате, но искам да попитам...Значи дилемата се оказва между тези два автомобила, за майка ми е.Та какво можете да ми кажете, ако имате опит с някой от тях.. и двата ми харесват на външен вид.. но като условие са задължително да са ДИЗЕЛ и да са с 5 врати!Смисъл подръжка на двата, возия и.т.н. всичко ще ми е нужно и дори евентуално Вие или някой ваш познат, ако продават пак може да измислим нещо..!! П.П.: Пунто двойка ме кефи Сити режима.. и дизайна, много са красиви, но и пежото ми харесва..особено, ако е с белите циферблати...на пунтото не ме кефи скоростния лост имам чувството, че карам ИКАРУС, дълъг е 1 метър.. хах, но не е болка за умиране..все пак няма аз да го карам ( пък знае ли човек ) http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.c...02380173762884 - Това примерно нормална цена ли е за това Пунто, защотото май накрая ще се окаже пунтото.. по-евтиничко ще дойде.. Поздрави.

Коментар

Working...
              X