Здравейте колеги. Писна ми от неразбиращи "майстори". Може да са много добри на немски и френски коли, но не мога да намеря спец за моята баракуда.Прочетох доста теми "за" и "против" за разни сервизи и се спрях на този: http://www.fiat-alfa.net/Някой ползвал ли е услугите им и има ли мнение за тях? Мисля там да закарам Марийката, но пускам темата за повече инфо. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за сервиз
Collapse
X
-
Гати късмета. Ти май си първия излязъл от там без оплаквания и без да ти олекне джоба в пъти над най-скъпия сервизveselin10 написа:Днес взех колата, за сега е добре...ще покарам няколко дни и ще пиша отзиви...
Поздравления!
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Баси колко кофти звучи... и що ми ги пишете тези работи сега???????????BO написа:Гати късмета. Ти май си първия излязъл от там без оплаквания и без да ти олекне джоба в пъти над най-скъпия сервизveselin10 написа:Днес взех колата, за сега е добре...ще покарам няколко дни и ще пиша отзиви...
Поздравления!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Re: кола сервиз
Каручката е Пунто, 1.9 , 2000г, чист дизел с помпа Лукас! Гадината на топло работи като пич, обаче като захладнее времето и почва да ми върти номера, ама чак ми иде да и драсна кибрита. Та Феята си пали и при минус 20, стига нафтата да не е станала на петмез, оооооообаче от там нататък става интересно! Обикновенно при първото стартиране на двигателя не гасне лампата за помпата и педала за газта не реагира въобще - натискай го колкото искаш - все тая. Гася и паля отново и тогава вече реагира, обаче докато е студена си променя оборотите като трактор ДТ-54 и като и чукна педала за газта се изфорсира! Абе с една дума прави си квото и кефне! Като загрее си забравя тия номера и започна да си работи като часовник! Ходих в Ямбол на две-три места - евалла им на пичовете - директно ми казаха, че нямат софтуер за нея и ако ми я закачат за диагностика ше гледат умно и ше правят странни изказвания. Казаха ми, че в Ямбол единственото място където евентуално могат да ми направят тест е БИ АУТО, ама и там не е много сигурно! Та за това се ориентирам извън нашия мегаполис, щото като знам какви ядове съм брал заради лайняна клечка просто не ми се рискува да вървя пеша цяла зима... Все пак дупките по улиците ги знам, ама тротоарите са ми тъмна индия!kluchar написа:ЗА КАКВА КОЛА какво трябва да и се прави .Ай стига бе!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар