emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги , направо се разбих докато пточета всички мнения
:D забелязах, че повечето сте брали ядове с отварянето на багажника и капачката на резервоара. Ами да Ви кажа( не ,че откривам топлата вода), на шофьорската врата , зад копчетата за сваляне и вдигане на стъклата , има бутон за отключване и заключване
Ако искате да си отворите багажника или резервоара безпроблемно,просто натиснете копчето за отключване
Поне при мен е така
Това ми откритие го направих случайно на бензиностанцията :D :D :D
Коментар
-
Всички ли имат подгряване на огледалата, че на мен не съм забелязал да ми подгряват.И айде де невярвам да е тайна колко ви гори дизелчетата в София. Искам да разбера ако нещо не ми е наред. Днес заредих пак от ОМВ да видим сега колко ще ми показва.iakvvu написа:Имат,имат :D Направи ли съединителя?
Коментар
-
Да де за градско питах. принципно и на мен толкова ми карчи 115 кончета. Но последния път като заредих на Еко преди две седмици и ми качи на 9.0 Другите ще напишат ли колко ви харчатRapet написа:Аз зареждам на Еко петролиум и в момента ми гори около 7,6 - 8,2 карам 1,9JTD- 80 коняСтава въпрос за градско
Коментар
-
Това малко трудно би станало, защото ако не работеше подгряването на огледалото, поради прекъснат кабел, то най-вероятно нищо не трябваше да работи, което се активира чрез електричество във вратата.Stefan Hadjov написа:Започваш от връзката при вратата и купето.Най често там прекъсват проводници на вратата на водача,поради многото отваряне и затваряне.emzo написа:Не още, скоро.Ей сега ходих до колата, дясното нагрява, нагрява е силно казано, но поне е топло.Лявото - студено.Идеи от къде да почна да го човъркам ?A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Става въпрос само за кабела активираш отоплението на огледалото.Никога не прекъсват всички кабели.BO написа:Това малко трудно би станало, защото ако не работеше подгряването на огледалото, поради прекъснат кабел, то най-вероятно нищо не трябваше да работи, което се активира чрез електричество във вратата.Stefan Hadjov написа:Започваш от връзката при вратата и купето.Най често там прекъсват проводници на вратата на водача,поради многото отваряне и затваряне.emzo написа:Не още, скоро.Ей сега ходих до колата, дясното нагрява, нагрява е силно казано, но поне е топло.Лявото - студено.Идеи от къде да почна да го човъркам ?
Коментар
-
Да ама кабела за подгрва на огледалото същия, като кабела за движението на огледалото да речем.Stefan Hadjov написа:Става въпрос само за кабела активираш отоплението на огледалото.Никога не прекъсват всички кабели.BO написа:Това малко трудно би станало, защото ако не работеше подгряването на огледалото, поради прекъснат кабел, то най-вероятно нищо не трябваше да работи, което се активира чрез електричество във вратата.Stefan Hadjov написа:Започваш от връзката при вратата и купето.Най често там прекъсват проводници на вратата на водача,поради многото отваряне и затваряне.emzo написа:Не още, скоро.Ей сега ходих до колата, дясното нагрява, нагрява е силно казано, но поне е топло.Лявото - студено.Идеи от къде да почна да го човъркам ?A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Всички Стилота ли мат подгряване на огледалата?BO написа:Да ама кабела за подгрва на огледалото същия, като кабела за движението на огледалото да речем.Stefan Hadjov написа:Става въпрос само за кабела активираш отоплението на огледалото.Никога не прекъсват всички кабели.BO написа:Това малко трудно би станало, защото ако не работеше подгряването на огледалото, поради прекъснат кабел, то най-вероятно нищо не трябваше да работи, което се активира чрез електричество във вратата.Stefan Hadjov написа:Започваш от връзката при вратата и купето.Най често там прекъсват проводници на вратата на водача,поради многото отваряне и затваряне.emzo написа:Не още, скоро.Ей сега ходих до колата, дясното нагрява, нагрява е силно казано, но поне е топло.Лявото - студено.Идеи от къде да почна да го човъркам ?
Коментар
-
Няма начин да е същия.Отоплението на огледалото се включва само когато включиш отоплението на задното стъкло,а огледалото може да си го въртиш и без да е включено отоплението.Съвсем самостоятелни управления.И това си е известен дефект с прекъсването на някои от проводниците по вратите Същото е и при задната врата.BO написа:Да ама кабела за подгрва на огледалото същия, като кабела за движението на огледалото да речем.Stefan Hadjov написа:Става въпрос само за кабела активираш отоплението на огледалото.Никога не прекъсват всички кабели.BO написа:Това малко трудно би станало, защото ако не работеше подгряването на огледалото, поради прекъснат кабел, то най-вероятно нищо не трябваше да работи, което се активира чрез електричество във вратата.Stefan Hadjov написа:Започваш от връзката при вратата и купето.Най често там прекъсват проводници на вратата на водача,поради многото отваряне и затваряне.emzo написа:Не още, скоро.Ей сега ходих до колата, дясното нагрява, нагрява е силно казано, но поне е топло.Лявото - студено.Идеи от къде да почна да го човъркам ?
Коментар
-
Има начин за това казвам, че 99.9% не е причината от кабелите в гумения маншон между вратата и колонката. А ако случайно това наистина е така, ще те черпя с каквото искаш, защото си предизвикал чудоStefan Hadjov написа:Няма начин да е същия.Отоплението на огледалото се включва само когато включиш отоплението на задното стъкло,а огледалото може да си го въртиш и без да е включено отоплението.Съвсем самостоятелни управления.И това си е известен дефект с прекъсването на някои от проводниците по вратите Същото е и при задната врата.BO написа:Да ама кабела за подгрва на огледалото същия, като кабела за движението на огледалото да речем.Stefan Hadjov написа:Става въпрос само за кабела активираш отоплението на огледалото.Никога не прекъсват всички кабели.BO написа:Това малко трудно би станало, защото ако не работеше подгряването на огледалото, поради прекъснат кабел, то най-вероятно нищо не трябваше да работи, което се активира чрез електричество във вратата.Stefan Hadjov написа:Започваш от връзката при вратата и купето.Най често там прекъсват проводници на вратата на водача,поради многото отваряне и затваряне.emzo написа:Не още, скоро.Ей сега ходих до колата, дясното нагрява, нагрява е силно казано, но поне е топло.Лявото - студено.Идеи от къде да почна да го човъркам ?
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар