и как ще хванеш индуктивен датчик с мултицет?
по добре погледнете гривната на лагера.
Колега, това е добре, че при теб се е оказал проблема в кабела, силно се надявам и при мен да е така, но да видим. Ще пробвам и аз да замеря с мултицет, иначе и за мен е глупост, че не може да се смени само датчик, но шанс![]()
Fiat Croma 1.9 16V MJet
и как ще хванеш индуктивен датчик с мултицет?
по добре погледнете гривната на лагера.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Ами няма ли да стане както е казал колегата valioboy, да замеря с мултицет на буксата дали по кабела, при подаване на контакт, изобщо идва ток до датчика? Иначе би ли обяснил как да погледна гривната на лагера и какво да гледам?
Fiat Croma 1.9 16V MJet
за ръжда мръсно криво. нещо което пречи на датчика.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Проблема е решен, за късмет се оказа прекъснат кабел и при мен. Направих абсолютно същото, което е направил и колегата valioboy: свалих и замерих с мултицет на буксата дали при подаване на контакт изобщо има напрежение. След като установих, че няма, проверих кабелите и за мой късмет единия беше прекъснат на около 10 см преди буксата в гофрето. Оправих го и всичко сработи нормално. Благодаря много на колегата valioboy, спести ми доста главоболияБлагодаря и на другите колеги, включили се в темата.
Fiat Croma 1.9 16V MJet
Здравейте,
Имам същият проблем Свети лампата за ASR и АВС.На диагностика излиза проблем със заден десен датчик.Как видяхте че е прекъснат кабела.В смисъл скъсан ли е или пречупен?
Ланча Капа 2,0 VIS
Фиат Крома 1,9 multijet 185 к.с. ремап
Здравейте, имам следният проблем, имах проблем с помпата на спирачките, смених я и се появиха следните проблеми abs unavailable esp unavailable hill holder unavailable, в действителност ABS несработва при спиране, в сервиза предположиха, че е греша в компа, но не успяха да влязат в него, на какво може да се дължи това. Благодаря предварително за отделеното време и помоща
Последна промяна от Tonchik70 : 04.02.2021 в 19:57 Причина: По-подробно описание на проблема.
Ако напишеш и каква е талигата няма да е зле.А доколкото в сервиза не са могли да влязат не говори добре за тях като сервиз.Благодариш предварително но как да ти помогнем все пак.Така че ти си
198mjet Bravo
Проблема се разреши, върнах им в сервиза колата, да си опраят проблемите. Успяли са да влязат в бордовият комп и са видяли каква е грешката. Оказа се като при всички останали, скъсан кабел на датчика на задните две колела.В случая кабелите били доста стари и при вдигането на колата се били прекъснали.Това ми обясниха в сервиза. А иначе автомобила е Fiat Croma 1,9 Multi Jet 150 hp 2007 г 194.
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 членове и 1 гости)