PDA

View Full Version : дигитално табло(без обор.) и резервоар



pugsy
30.01.2005, 18:58
само това остана

Zaphod
03.02.2005, 13:01
Жалко - ще трябва да звъня до някоя морга :(

pugsy
03.02.2005, 13:20
какво табло ти трябва

Zaphod
03.02.2005, 13:36
Ами имам Типо-то в сигнатурата, има дигитално табло, икономайзер, но няма оборотомер :( Бих искал да си купя някое втора ръка, или още по-добре - ако мога да заменя моето и да доплатя....

pugsy
14.02.2005, 08:51
Ами имам Типо-то в сигнатурата, има дигитално табло, икономайзер, но няма оборотомер :( Бих искал да си купя някое втора ръка, или още по-добре - ако мога да заменя моето и да доплатя....днес ще ходя да гледам едно догитално с оборотомер,и ще питам за цена и заразмяна с доплащане,ако все още искаш :)

Zaphod
14.02.2005, 08:57
Разбира се, че искам - ако може замяна с доплащане - ще е най-добре - благодаря! :wink:

dodo2
19.02.2005, 21:28
какви делка продаваш? за разпр.вал или за доло ?

pugsy
19.02.2005, 23:11
имам за долу,за разпределителния са 2 модела със електронното вътре в делкото и това без нищо вътре

pugsy
20.02.2005, 17:19
Разбира се, че искам - ако може замяна с доплащане - ще е най-добре - благодаря! :wink:намерих едно табло с оборотомер но му искат 30 лв + твойто

Zaphod
21.02.2005, 09:12
Супер - ако таблото работи - взимам го! Дай някакви координати, че все те няма по q-то :)

Vlado
24.02.2005, 11:07
Имаш ли части от инжекцията?Интерисува ме TPS -а....

pugsy
01.03.2005, 07:48
сега продавам и дигиталното табло без оборотомер което беше на Zaphod