Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ползвате, за да следите пътната обстановка?

Collapse
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Clear All
new posts

  Какво ползвате, за да следите пътната обстановка?

  Здравейте, колеги. Предстои ми пътуване и се чудих какво ползвате за да проследите пътната обстановка в страната? Чувам добри отзиви за Waze, но там май е само на база сигнали от потребителите. Лично аз хич не харесвам сайта на АПи. Тези дни открих и това https://whilli.com/patna-obstanovka/ и за момента ми се вижда най-удачно. А вие какво ползвате?

  Грешен раздел -> Преместена.
  Редактирано заглавие.
  Модераторски екип на fiatforum.bg

  #2
  WAZE . Освен сигналите от потрбителите, получава информация за скороста на движението им и отчита автоматично къде има забавяне на трафика и задръствания. От АПИ може да вземаш инфо за за планови или продължителни промени на движението, но в реално време инфото много се забавя. На гугъл мапс също има инфо за трафика, което е доста актуално и полезно. Но Вазе -то има доста потребители и често инфото за патрулки и мобилни камери е почти в реално време, особено където пътуват много чужденци. Актуализират го до минута максимум.
  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

  Коментар


   #3
   Гугъл мапс! Показва задръстванията и винаги актуални карти. Няма реклами.
   Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

   Коментар


    #4
    Ползвам WAZE. Преди седмица минавах Столетов и ми докладва за катастрофа при качването от юг, след 3-4 км имаше един катастрофирал моторист и доста коли и мотори спрени за да помогнат. Доколкото видях момчето беше адекватно, доно само се е ужулило. Та ето каква е ползата от тази програма, като прибавим и докладите за КАТ, много съм доволен.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

    Коментар

    Working...
    X