dobrujanetza написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
спокойно бе и аз не познавам никой давай да ходим заедноMu7aKa написа:Утре смята ли да ходи някой на срещата аз ще намина да видя и аз що е то "форум среща" :D . Малко ще ми е шуто и неловко щото никой няма да познавам, а и от около 3 месеца съм регнат тук, но такова е :D .
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
E, запознахме се.Tqnkata написа:спокойно бе и аз не познавам никой давай да ходим заедноMu7aKa написа:Утре смята ли да ходи някой на срещата аз ще намина да видя и аз що е то "форум среща" :D . Малко ще ми е шуто и неловко щото никой няма да познавам, а и от около 3 месеца съм регнат тук, но такова е :D .

Добра среща се получи, въпреки ,че едно Асеновградско Стило пита, а не дойде. Колега, винаги има първи път- във всеки един смисъл Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
много са срамежливи значи тия момчета....dobrujanetza написа:E, запознахме се.Tqnkata написа:спокойно бе и аз не познавам никой давай да ходим заедноMu7aKa написа:Утре смята ли да ходи някой на срещата аз ще намина да видя и аз що е то "форум среща" :D . Малко ще ми е шуто и неловко щото никой няма да познавам, а и от около 3 месеца съм регнат тук, но такова е :D .

Добра среща се получи, въпреки ,че едно Асеновградско Стило пита, а не дойде. Колега, винаги има първи път- във всеки един смисъл Yellow_Flash_Colorz_PDT_06FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse

Другия път ела!

Коментар