Racer GT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
има ама все пак ще видиш за кво ти говоря....мисля , че тази неделя вече най-после ще мога и аз да дойда на среща,че вече станахме за запознаванеdobrujanetza написа:Дукимент за двата цвята нямаш ли?Tqnkata написа:а пък аз мислих до Испания да се разкарам ама с тия 2 цвята ме съмнява , че постоянно ще съм трън в очите на полицията
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
да бе кво стана,аре че вече усвещаване требе да и праим или кръщене... :D :D :DTqnkata написа:има ама все пак ще видиш за кво ти говоря....мисля , че тази неделя вече най-после ще мога и аз да дойда на среща,че вече станахме за запознаванеdobrujanetza написа:Дукимент за двата цвята нямаш ли?Tqnkata написа:а пък аз мислих до Испания да се разкарам ама с тия 2 цвята ме съмнява , че постоянно ще съм трън в очите на полицията
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
ще вземем една бутилка шампанско и ще я разбием в предницата за усвещаване на проекта....Между другото като ми пратят снимки ще си продължа старата тема в раздел ТунингRacer GT написа:да бе кво стана,аре че вече усвещаване требе да и праим или кръщене... :D :D :DTqnkata написа:има ама все пак ще видиш за кво ти говоря....мисля , че тази неделя вече най-после ще мога и аз да дойда на среща,че вече станахме за запознаванеdobrujanetza написа:Дукимент за двата цвята нямаш ли?Tqnkata написа:а пък аз мислих до Испания да се разкарам ама с тия 2 цвята ме съмнява , че постоянно ще съм трън в очите на полицията
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Ми те Хамериканците редови петтак не са виждали.JTD RACER написа:ще им викаме дай да покарам малко ве и те ще се надуватRacer GT написа:2 литров матор 155 кончета,те тама такова нещо не са виждали...шшш много турбо проекти,много нещо из форумО бре... :DJTD RACER написа:Той в USA щял да го продава.Уникат, единственото в ХамерикаTqnkata написа:нали щеше да го продаваш , кво стана?sUkI написа:Аз лятото ще тваря Бравото на контейнера и ще ме чака в Америката.Там да ми служи верно!
Ония само V-образни мАтори слагат по техните кошници.
Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Направо за кръщене станахме... :DRacer GT написа:да бе кво стана,аре че вече усвещаване требе да и праим или кръщене... :D :D :DTqnkata написа:има ама все пак ще видиш за кво ти говоря....мисля , че тази неделя вече най-после ще мога и аз да дойда на среща,че вече станахме за запознаванеdobrujanetza написа:Дукимент за двата цвята нямаш ли?Tqnkata написа:а пък аз мислих до Испания да се разкарам ама с тия 2 цвята ме съмнява , че постоянно ще съм трън в очите на полицията
Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
заети хора...Tqnkata написа:ама нещо хич не пишете вие вече в тоя раздел на форумаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
тои е женен,ЕДВА ЛИ!!!dobrujanetza написа:Tянка, намирисва ми на бира с райбер...Tqnkata написа:На абитурентски бал по-добре....ама абитурента да е от женски пол така нещо ми се ще....набор 92 охRacer GT написа:да се съберем за по бира...???
:D :D :D
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар