Аз сън висок снажен силен левент със черни очи и тъмна коса.Нося обувки 53 номер и 45 калибър полу-автоматичен. Няма как да не ме познаете..мириша на хубаво и звуча привлекателно....
Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
А от София кога ще се тръгва събота сутрин? Че ако ходя да знам къде и в колко.
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Колеги незнам дали знаете но 5 октомври е празинка на града
Нас тва ко ни бърка, ние и без тва сме на 10км от града до колкото знам. В тоя ред на мисли как никои не публикува една карта на местата, да се види къде са хотелите къде е пистата.
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Мммм повече от 10 км са! Хотелите са на Старозагорските минерални бани(на север от Стара Загора), а пистата е на около 1км. от изхода на Стара Загора посока Хасково! Slavi_Lancia аз сега съм в Стара Загора така, че с колегата "соулкеепер" може да ви чакаме в Стара Загора! А по време на празника на Стара Загора има доста мероприятия...панаир(гондоли, влакчета, блъскащи колички) иии много Скара - Бира!
Мммм повече от 10 км са! Хотелите са на Старозагорските минерални бани(на север от Стара Загора), а пистата е на около 1км. от изхода на Стара Загора посока Хасково! Slavi_Lancia аз сега съм в Стара Загора така, че с колегата "соулкеепер" може да ви чакаме в Стара Загора! А по време на празника на Стара Загора има доста мероприятия...панаир(гондоли, влакчета, блъскащи колички) иии много Скара - Бира!
Благодаря за предложението но мисля няма да имаме време за в града. Сигурно ще пристигнем към 19.30 -20.00ч. докато се настаним в хотела и се натуткаме ще дойдат и софиянци и ще трябва да се сяда на масата. Ако все пак нещо ни щукне , няма лошо да видим и празника на града.
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар