Malone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шел-НИКОГА повече
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ти пак не четеш, това го написах малко по-горе, но може от спама да си го пропуснал. Морално завърши с извинение, финансово - цената на бензина+свещите. Друго и няма на колата, даже вчера катерих баира с 20 см сняг
mitakkk: Ай смекчи тона малко. Миналата година карах с нови летни гуми и нямах проблем да катеря баира в снега. Форда със зимни гуми, според дота на 3 години, успя да го изкачи от 4-тия път. Освен това недей да се пънеш толкова и не бъди толкова курназ, защото ако на теб ти налеят друго гориво... не ми се мисли - може би, от срам, ще идеш да се гръмнеш, защото явно си забравил какво си им казал, пък срам, срам..... Пък и аз съм умна - ще си хвана такси, няма да вися по спирките
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
И аз колежке, вчера катерих баири с летните гуми....обаче тръгна ли да спирам и става лошоооо - задните ми гуми са като на 16 годишна девойка задника
Ейся отиам да цапна мощни вредещайни :D Ба* , от 205 гума минавам на 175
филма е голям
За Шел...хм 1 път заредих там.Имаше разлика във вървежа на колата- вървеше по-малко :D , и нафтата свърши много бързо.от ОМВ и там нещо не ме зарибява.ЗАреждам от Ромпетрол и лукойл.
Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
Колегата ilkor пази абсолютно всяка бележка от всяко едно зарееждане което е правил, така че ако купуваш неговото браво, имаш 100 % гаранция че е минал Х км с У литра. Част от потрбителите също си въвеждат данните от зарежданията в електронни изчислители , като например сайта спритмонитор, който аз ползвам. Гарантирам ти че всяка капчица гориво, която е влязла в резервоара ми е отчтена там.dikanio написа:Намират, ама друг път. Аз не се чудя, ами го намирам за много смешно. Напоследък гледам по обявите, стана модерно некакви статистики да се пишат - "минал съм еди колко си км с еди колко си литра гориво". Искам да ми покажеш тогава, всички касови бележки от бензиностанциите и снимки от всяко зареждане, за да видя че е сипано в същата колаinfineon написа:Аджеба винаги се чудя как ги намирате тия разлики в разхода като зареждате на различни бензиностанции от големите вериги.
Коментар
-
@eleАбе ти нормално не можеш ли да пишеш?! Без да зеленееш от злоба и кривина? Съжалявам те направо. И тези/този покрай теб, и него го съжалявам.Ужас, УЖАС ...Доколкото прочетох, ти предложиха и преглед в сервиз. За това ми беше думата и питането.Аз не бих пропуснал един преглед на автомобила ми, поне грешките на компютъра да видя, ако има такива натрупани.ele написа:20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Да де, ама после написах, че са й хвърлили едно око.Malone написа:@eleАбе ти нормално не можеш ли да пишеш?! Без да зеленееш от злоба и кривина? Съжалявам те направо. И тези/този покрай теб, и него го съжалявам.Ужас, УЖАС ...Доколкото прочетох, ти предложиха и преглед в сервиз. За това ми беше думата и питането.Аз не бих пропуснал един преглед на автомобила ми, поне грешките на компютъра да видя, ако има такива натрупани.ele написа:20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.
GbGzTeaM: Ми няма да спираш със спирачката - 5-4-3-2-1 и почти като спре, тогава натискаш, да не се лизгаш.
Бравото не се лизга и с летни гуми, ама на форда задника със зимни гуми ходи наляво-надясно, ако натисна спирачката. Явно размерът има значение
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
МАй-май има значениеele написа:Да де, ама после написах, че са й хвърлили едно око.Malone написа:@eleАбе ти нормално не можеш ли да пишеш?! Без да зеленееш от злоба и кривина? Съжалявам те направо. И тези/този покрай теб, и него го съжалявам.Ужас, УЖАС ...Доколкото прочетох, ти предложиха и преглед в сервиз. За това ми беше думата и питането.Аз не бих пропуснал един преглед на автомобила ми, поне грешките на компютъра да видя, ако има такива натрупани.ele написа:20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.
GbGzTeaM: Ми няма да спираш със спирачката - 5-4-3-2-1 и почти като спре, тогава натискаш, да не се лизгаш.
Бравото не се лизга и с летни гуми, ама на форда задника със зимни гуми ходи наляво-надясно, ако натисна спирачката. Явно размерът има значение 
То тей да спирам със скоростите не ми е интересно
Закфо ми е тая ръчна
Айде на мощните Дънлопии :D Отново съм с малките джанти и меката возия
:P
Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
Един съвет от мен колега-не спори повече с Крюела,няма смисъл,тя си е като Дон Кихот, бори се и спори с всеки, пък бил той и вятърна мелница,наистина ужас.Malone написа:@eleАбе ти нормално не можеш ли да пишеш?! Без да зеленееш от злоба и кривина? Съжалявам те направо. И тези/този покрай теб, и него го съжалявам.Ужас, УЖАС ...Доколкото прочетох, ти предложиха и преглед в сервиз. За това ми беше думата и питането.Аз не бих пропуснал един преглед на автомобила ми, поне грешките на компютъра да видя, ако има такива натрупани.ele написа:20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.Marea HLX 147ps
Коментар
-
-
Хаха, защо така ? Мен пък ме кефи как е взела голямата пръчка и налага наред. Това, че понякога го прави само за да запази имиджа си във форума е отделен въпрос, иначе е яката работа :DGofi написа:Един съвет от мен колега-не спори повече с Крюела,няма смисъл,тя си е като Дон Кихот, бори се и спори с всеки, пък бил той и вятърна мелница,наистина ужас.Malone написа:@eleАбе ти нормално не можеш ли да пишеш?! Без да зеленееш от злоба и кривина? Съжалявам те направо. И тези/този покрай теб, и него го съжалявам.Ужас, УЖАС ...Доколкото прочетох, ти предложиха и преглед в сервиз. За това ми беше думата и питането.Аз не бих пропуснал един преглед на автомобила ми, поне грешките на компютъра да видя, ако има такива натрупани.ele написа:20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.Impossible is nothing !
Коментар
-
Е тя темата отдавна е за ключ. Опитваме се да съживим чувството и за хумор, дано успеем.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар