vsd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори за фиат браво
Collapse
X
-
Аз да се намеся с малко off topic Мисля след сменените задни с Монро,да сменя и предните,щото тропат. Как да си поръчам от тези оригиналните маслени на hit-ko и с какво може да са по лоши от предните на МонроFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Направо от сайта ни можеш да си ги поръчаш: http://www.axm-auto.com/index2.php?b...l=3&show=1но ако става въпрос за 1.8 са само на Кофап, Елстар и Монро.....цените може да се видят в сайта!PaUnOff написа:Аз да се намеся с малко off topic Мисля след сменените задни с Монро,да сменя и предните,щото тропат. Как да си поръчам от тези оригиналните маслени на hit-ko и с какво може да са по лоши от предните на Монро
Коментар
-
Добре де,защо за 1.8 точно няма такива "уж" оригинални? Интересно ми е,че Монрото които сложих отзад са пак като оригиналните(газово маслени),а не фъскат като минаваш през неравности,както оригиналните...?А тези Кофап мисля че не са за предпочитане пред тези "Fiat", a Monroe-то ми идват малко скъпички...hit-ko написа:Направо от сайта ни можеш да си ги поръчаш: http://www.axm-auto.com/index2.php?b...l=3&show=1но ако става въпрос за 1.8 са само на Кофап, Елстар и Монро.....цените може да се видят в сайта!PaUnOff написа:Аз да се намеся с малко off topic Мисля след сменените задни с Монро,да сменя и предните,щото тропат. Как да си поръчам от тези оригиналните маслени на hit-ko и с какво може да са по лоши от предните на Монро
Къде да търся марка-"Fiat" в Пловдив за 1.8 щом hit-ko няма?
Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Коментар
-
Някъде четох че оригиналните за Фиат били Монро.. вярна ли е тази глупост? Ииии колко по-висока е цената на амортисьори Fiat за 1.8GT? По-скъпи ли са от Monroe,щото много ми се иска такива да сложаИ един въпрос за размисъл :D Защо Cofap-а никъде нямат гаранция,а Elstar-а на някои магазини иматП.С. "hit-ko" Кажи моля те каква е цената горе долу на оригиналните Fiat амортисьори и за колко време могат да се доставят в БГFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Коментар
-
COFAP, в частност ELSTAR са амортисьори за оригинално вграждане в доста марки, включително и на Брава/о 1.2/16 и 1.6/16 след 98г. и още няколко модела - виж в ЕПЕР-а си пише!В различните периоди са предпочитани различни фирми, възможно е и Монро, но подробности не знам!КОФАП си имат гаранция така както всички по-известни марки, но за България зависи от вносителя, ние например даваме гаранция на КОФАП, както и на ЕлстарЦената на оригинален за 1.8/16 е 220-240 лв.PaUnOff написа:Някъде четох че оригиналните за Фиат били Монро.. вярна ли е тази глупост? Ииии колко по-висока е цената на амортисьори Fiat за 1.8GT? По-скъпи ли са от Monroe,щото много ми се иска такива да сложаИ един въпрос за размисъл :D Защо Cofap-а никъде нямат гаранция,а Elstar-а на някои магазини иматП.С. "hit-ko" Кажи моля те каква е цената горе долу на оригиналните Fiat амортисьори и за колко време могат да се доставят в БГ
Коментар
-
Колеги аз си сложих на бравото Globo Италиянски Газ/Масло мешани и многоооооооооооооооооооооооо друса ;( не съм доволен а за кофап знам че са добри мисля че се правеха в Испания но не съм сигорен дали бяха тия :DАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар