Здравейте предварително се извинявам ако темата не е за тук .Имам проблем с моето гранде путно преди 4 месеца гаранцията ми изтече малко е смешно но в момента съм на 24000 км и преди 10 дена забелязох едно стържене когато въртя волана на CITY и цялата кола се тресе отидох веднага до ИТАЛИЯ АУТО ВАРНА и от там ми казаха "аверче електромотора ти е започнал да заминава трябва нов на цената от 1638 лв :О " този не подлежал на ремонт та въпроса ми е някой имал ли е такъв проблем и подлежът ли на ремонт тези електромотори или просто от ИТАЛИЯ АУТО не им се занимава да го ремонтират и също така опасно ли е да шофирам така понеже женами повече кара пунтото и малко ме е страх
ще съм ви благодарен за съвети
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Гранде Пунто CITY/Хидравлика проблем
Collapse
X
-
виж това - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41519ако е подобен проблема - може да се ремонтирано в АИ никога няма да се хванат да го правят :D
-
Благодаря ти много сега веднага ще го погледнаSev написа:виж това - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41519ако е подобен проблема - може да се ремонтирано в АИ никога няма да се хванат да го правят :D
Fiat Grande Punto
Коментар
-
кола
Оправя се работата те са 2 модела сиви кабели и с черни имам и от двата Само първо трябва да се провери дали не се е износил датчика А тези снимки няма да помогнат при тебе е друг модел -поне така мисля Иначе нов комплект моторче + датчики упрвление е 450евро идругия модел 400 евроСамо датчик 180 евро в НИШНаправо сваляш 4 те болта и слагаш новото Ако можеш погледни с кви букси е .
Коментар
-
Re: кола
Разбирам а бихте ли ми препоръчали къде мога да отида да го видят и евентуално да го ремонтират от Варна съм и ще се радвам да ме упътите на някъде а също така имам пълно каско към булстрат имали вероятност да го покрият тъй като си мисля че е проблема е от многото влизания в дупки все пак жена ми я караkluchar написа:Оправя се работата те са 2 модела сиви кабели и с черни имам и от двата Само първо трябва да се провери дали не се е износил датчика А тези снимки няма да помогнат при тебе е друг модел -поне така мисля Иначе нов комплект моторче + датчики упрвление е 450евро идругия модел 400 евроСамо датчик 180 евро в НИШНаправо сваляш 4 те болта и слагаш новото Ако можеш погледни с кви букси е .
знаете какво имам впредвид
Fiat Grande Punto
Коментар
-
Здравейте, имам щастието да притежавам Punto 2 и вчера при завъртане на пълен десен City- то сдаде багажа. Някак успях да я паркирам, сега постоянно свети червеното кормило до ламапата на city то и волана се мести с адски мъки. Попрочетох, разбрах, че проблемът е много "приятен", но ще трябва да се спасяваме. Та въпросите ми са: 1. В София при кого да я закарам - някой проверен електричар да ми дадете, все пак да видим точно какво е станало?Още от сега казвам, че нищо не разбирам, така че няма да запоръчвам части или да си отварям сама колата
) 2. Тъй като проблемът се случи точно докато паркирах не успях да преценя дали все пак ще мога да я закарам до сервиз по този начин- все ми се струва, че ако не взимам обратни завои ще се оправя, ама знам ли.. Предварително благодаря за помощта.
Коментар
-
Kluchar имаш ли възможност да ми оставиш някакъв телефонен номер на лично съобщение ако е удобно да се чуеме за да ми кажеш къде да гледам точно за тези кабели и цветовете тъй като и аз сам като колегата с пунто 2kluchar написа:Оправя се работата те са 2 модела сиви кабели и с черни имам и от двата Само първо трябва да се провери дали не се е износил датчика А тези снимки няма да помогнат при тебе е друг модел -поне така мисля Иначе нов комплект моторче + датчики упрвление е 450евро идругия модел 400 евроСамо датчик 180 евро в НИШНаправо сваляш 4 те болта и слагаш новото Ако можеш погледни с кви букси е .
пълен индианец
)))) много ама много ви благодаря колеги за вниманието
Fiat Grande Punto
Коментар
-
kluchar написа:Оправя се работата те са 2 модела сиви кабели и с черни имам и от двата Само първо трябва да се провери дали не се е износил датчика А тези снимки няма да помогнат при тебе е друг модел -поне така мисля Иначе нов комплект моторче + датчики упрвление е 450евро идругия модел 400 евроСамо датчик 180 евро в НИШНаправо сваляш 4 те болта и слагаш новото Ако можеш погледни с кви букси е .Гранде Пунто
Коментар
-
Здравейте отново
аз така и така не си оправих електроусилватела понеже имам друг автомобил та сега имам малко повече свободно време и искам да го направя така ето и въпроса ми
предлагат ми за 400 лв втора употреба от пунто 2008 година , от ИТАЛИЯ АУТО ми казаха че моя фиат електроусилватела е с номер 55701321 и ми казаха че само електроусилвател с същият номер ще пасне , така втората употреба е с номер 55704062 званнах в италия ауто и продиктувах този номер а те ми отговориха че вероятно няма да стане но и те не биле сигурни
)))) от моргата кадето е втората употреба пък са100 % сигурни че ще стане защото те дали над 5 6 такива и нито един клиент не се бил върнал за да го върне
))) аз намерих един сайт http://www.eitedelinternational.com/fr-fiat средата на страницата са описани точно тези номера двата и са дали една снимка CDNFIA007 FIAT Grande PUNTOà/c de 10/05Sans Volant ajustable en hauteur etSans VDC55701321 55704062 51826526 71753776въпроса ми е вие какво мислите ? дали дарискувам да платя 400 лв и ако не стане после да си го слагам в рамка
или да давам 1900 лв за чисто ново
)благодаря ви за отделеното време
Fiat Grande Punto
Коментар
-
кола
Във Варненксия сервиз има едно момче където ги знае кой номера са заменяеми Имаше колега където го пита и му каза точно стана за само 400лв като смени комплект .Утре ще ми кажат Телефона му .като гледам тези са еднакви 55701321 55704062 51826526 71753776 и другите 55703372 55704059 55,704,065 51,826,529 71753777
Коментар
-
ако не става търси си някой свестен адвокат...и да се поровиш в чуждите сайтове относно въпроса...може и стотинка да не изхарчиш...
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар