Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

датчик колянов вал къде се намира

Collapse
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Clear All
new posts

  #16
  emzo написа:
  Я един дървен философ да пита големо газово разбирачо, какво прави като в определен температурен диапазон датчика си промени главоломно съпротивлението ?Ми кво отива да се кръщава и после през магазина да си купи нов ----------@pmdc4 - според мен е като на 1.8 откъм маховика, над стартера. Аз го смених моя на канал, но се наложи да чакам да изстине колата, че щях да съм с изгорени ръце.Тоя датчик , един път да е бил проблемен записва задължително грешка. Не го сменяй ако няма такава.
  намерих и свалих този сензор намира се на шаибата на коляновиа вал но трябва да легнеш под колата закрепен е само с винт 10 свалянето отнема 5-6 минути цилиндрично тяло дълго 6см и дебело 18мм не мога да кача снимки не знам как има 3 извода съпротивлението между 1 и 2 е 1,2 ком ив двете посоки между 1 и3 и2 и3 не дава никаква връзка на него пише magnet mireli 464’9875 цифрите не са много ясни

  Коментар


   #17
   Такъв ли е ?Няма стойности в аутодата, но и да има файда.Закача се с осцилоскоп и се гледа сигнала по време на палене.Пак казвам , ако един път е имал отклонение от работните стойности ЕКУто на колата записва грешка, ако нямаш такава - търси другаде проблема.
   F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

   Коментар


    #18
    Колеги , че сменям моя на Столото . Някой може ли да каже с каква глава е болчето - торкс 40 ?
    Или от тия странните глави .

    Коментар

    Working...
    X