Колеги.търся torque sensor за сервоусилвателя на Пунто 2.Ако на някой му се намира работещ да свирка,че ме заболяха ръцете от въртене!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми със сервоусилвателя на Пунто 2000год.
Collapse
X
-
Re: Проблеми със сервоусилвателя на Пунто 2000год.
Само датчик едва ли някой ще ти продаде,по-добре си намери цяла хидравлика втора ръка,тамън ще си имаш части послеjakson написа:Колеги.търся torque sensor за сервоусилвателя на Пунто 2.Ако на някой му се намира работещ да свирка,че ме заболяха ръцете от въртене!
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
-
Сменя се 100 % ,аз съм сменял поне 3-4 пъти,но се втора употреба,сега разбирам от Миро че имало нови по 80 кинта,ще е интересно за всички да научим къде се продават.neonman написа:И аз се интересувам от таъв сензор , но чета че маи не може да се сменя само тои.....трябва цялата колона
Някой знае ли със сигурност - може ли да се смени само тои - и къде можем да го намерим ? 
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Чудесно , да те питам тогава става ли тоя сензор от пунто 2 на Пунто3 ........ а става ли кормилната колона от П2 на П3 ? Мерси.Mury написа:Сменя се 100 % ,аз съм сменял поне 3-4 пъти,но се втора употреба,сега разбирам от Миро че имало нови по 80 кинта,ще е интересно за всички да научим къде се продават.neonman написа:И аз се интересувам от таъв сензор , но чета че маи не може да се сменя само тои.....трябва цялата колона
Някой знае ли със сигурност - може ли да се смени само тои - и къде можем да го намерим ? 

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар