Някой иска ли да ми подари безжичен рутер, който му събира прах, но работи безпроблемно? Например някой изостанал Линксис WRT 54 G (L)? Или ДЛинк 524? Такива съм ползвал и с малки забележки по ДЛинк-а - работиха безупречно вкъщи с по 2-3 устройства едновременно, Линксиса още го ползвам у дома. Или какъвто ще да е, в крайна сметка. Предварително благодаря.Ред.: Купих нов рутер, намерих добро предложение на ниска цена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЕТЕ МИ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
На някой да му се намира оръфана шофьорска седалка? Трябва ми страничната пластмаса дето е до амортесьорчето за повдигане и врътката за облегалката. Моята се мъчих да я лепя , но не става здраво... айде дано на някой да му се пие бира
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
А някой щеше да ти подарява едно радиоveselin10 написа:На някой да му се намира оръфана шофьорска седалка? Трябва ми страничната пластмаса дето е до амортесьорчето за повдигане и врътката за облегалката. Моята се мъчих да я лепя , но не става здраво... айде дано на някой да му се пие бира
звънни по телефона да се разберем, съм ти загубил телефона. Да ти го оставя.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Радиото е при мен вечеS_BANKOV написа:А някой щеше да ти подарява едно радиоveselin10 написа:На някой да му се намира оръфана шофьорска седалка? Трябва ми страничната пластмаса дето е до амортесьорчето за повдигане и врътката за облегалката. Моята се мъчих да я лепя , но не става здраво... айде дано на някой да му се пие бира
звънни по телефона да се разберем, съм ти загубил телефона. Да ти го оставя.
Благодарско !!!!!
Сега ако се намери и седалка .....
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
На предната броня няма емблема има на решетката на капака.van02 написа:Хора подарете ми емблема на фиат за браво/брава/марея на предната броня че някои лапета се се опитали да я свалят и са я счупили а пък така изглежда малко гадно.Апък черпнята се знае.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
На някой да му се намира, що годе читав акумулатор ?
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Що не писа преди седмица, аз си купих нов и стария го занесох на вторични след като две седмици го разкарвах в багажникаkosta написа:На някой да му се намира, що годе читав акумулатор ?
Past: Fiat 126, Fiat Ritmo, Plymoth Sundance, Oldsmobile Achieva, VW Fox, Fiat Brava
Present: 1. FIAT 126 P; 2. Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V, 3. Peugeot Boxer 2.5D, FIAT Croma 1.9 JTD 16V
Future: TESLA MODEL S
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse

Коментар