Братле аз ли не довиждам или са жълти? Къв е тоя ксенон? Според мен тва са си обикновени фарове, да не си объркал снимката?
Братле,снимките са правени през деня и с ГСМ Жълтия отенък е от габарита Ще сменя и габарита.Ксенона е 5000К и свети в бяло, а не илиенско синьо, въпрос на вкус От 6000К на-горе ще виждаш и син отенък през деня. Аз исках силни фарове, а не гъзария За гъзария щях да си взема нещо по-силно
Незнам на мен на Илиенци оня ден ми предложиха цена за два комплекта h1 260лв. с една година гаранция и 190лв. за същите само че без гаранция.В момента ги чакам и срока е една седмица , ако можеш да преложиш нещо подобно и го имаш в наличност пиши на Л.С. Става въпрос за 6000к.
ми пич това е мойта цена с безплатна доставка и даже бих направил монтажа, а гаранция немога да дам защото просто имам няколко кита, а не се занимавам с това ... иначе фирмата производител си дава 1 година гаранция, но е много сложно да се възползваш от тази гаранция ....
Aз за сега си чакам илиенските китове и докато не ми дойдат ше те имам предвид , все пак кажи дали имаш два комплекта h1 на 6000к?
на мен ми изпаднаха 2 комплекта (вероятно са сваляни от оригинални фарове) но крушките са H7 и сега се чудя как да ги насадя.иначе в к-та има 2 крушки филипс, 2 модула валео, 2 запалителя осрам, кабел за захранване на модума и кабел от модула до запалителя. че ще направя циганията да ги насадя ще я направя но се чудя втория комплект дали да го сложа на дългите или да го продам. до колкото знам крушките на филипс са едни от най хубавите и цената им е около 200лв. само на крушката. а иначе ги пробвах на акумулатор светят невероятно.
Коментар