Поздрави на колегата с червеното стило с РВ регистрация на детелината към Дружба от Цариградско!

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 5 (от 3.11.2014)

Collapse

X
- 

Няма, няма и за един ден 3 попадения:

- ekna на ул. Гео Милев
 - Сашо с Пунтото
 - Виктор с Либрата

Последните двама се промъкваха в задръстването на Данаил Николаев, но ги наблюдавах тайно от разстояние. Не съм бибиткал, че в задръстване не съм сигурен кой как ще го разбере.

Иначе на Д. Николаев тази сутрин милиционерите бяха решили да си вършат работата и контролираха движението по бус-лентата.
 Коментар
- 

хахахха. Там имам над 100 зареждания, как никой не ме видя и мен. хахахyeksuh написа: Преглед на мнениетоСъботата на ЕКО Княжево видях колегата/колежката коментирала над мен със синия Пунтак с цикламено розови джанти и стикери по стъклата. Поздрави!ФИАТ- Пътят е само формалност
 ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
 -----------------------------------------------------
 FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
 Коментар
- 

Поздрави, колега! Не съм те отчела, тогава ужасно много бързах, и още по-ужасно се бях изнервила от бавната скорост, с която момчетата от Екото сипват, а клиентите и те се влачиха...yeksuh написа: Преглед на мнениетоСъботата на ЕКО Княжево видях колегата/колежката коментирала над мен със синия Пунтак с цикламено розови джанти и стикери по стъклата. Поздрави! А бе, по-скоро съм синьо-лилава лампа хахах А бе, по-скоро съм синьо-лилава лампа хахах  
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар