Ми карал съм такъв Мерц...Върви си доста...Тъй че...![]()
абе брато колко пъти ти казах да не пиеш вода от пералнята ?Къв мерцедец щял да бие фият и то бензин хахах, недей говори фафли моля ти се. Те сички мерцедеси дизел създават усещане , че вървят адски много а всъщност се клатят на едно място. Мислел , че е чипосан хахаАлександър Алексиев написа:
![]()
![]()
![]()
Ми карал съм такъв Мерц...Върви си доста...Тъй че...![]()
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Колега според мен ще го напукаш и то много,и кви са тия 800 метра в цял свят правилата са 402 метра успех.
FIAT,LANCIA,ALFA ROMEO
0-100 e 8,9 секунди за мерцедеса, макарона незнам с какво време е но 2,0 HGT e 8,5 секунди от 0 до 100. Баркета на базата на купето на пунто с мотор 1,8 дава 8,9 секунди.Според мен работата отива за мерцедеса да бие.
Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Две еднакви коли на хартия. Въпрос на чест е кой ще бие.А и мерото не е комън рейл.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Аз всъщност няма да се пускам, то е ясно...имам си мерка която е около 600-650 метра на входа на Монтана и знам фичо с колко минава до един мост там, пък виждам и корабаjimi69 написа:
![]()
fiat coupe 1.8 16V
Хахахахахаха,поредния смях в раздела с участие на "ино и шес",честно не се бях смял скоро така във форумаП.П.Съжалявам ама не можах да се сдържа да не коментирам
![]()
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Следя темата без да пускам мнения,защото нямам наблюдение над този кораб(мерцедеса),ама колега къде изкопа това 1.6 в тая тема въобще не ми стана ясноivanko_rs написа:
![]()
Е ти пък къде,у съседната темаivailo rachev написа:
От толкоз много смях обърках темите
![]()
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
охо той и ако не е ком рейл начи по добре да ходи да си мутрее на първа и втора, кви гонки тая кола я ползват за катафалка, тва е лукс номер 1 какви гонки, се едно дизел и гонки...BO написа:
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 членове и 1 гости)