Сега виждал съм кола за над 50000 след 6 години и 'вложени' по разпечатка на официалния сервиз 14 000 да се продава за 22 000.
ти наистина ли мислиш, че си 'вложила'.
Съветвам те приятелски да преосмислиш принципно тези ситуации с 'влагане' на пари в автомобил.
Влага се само в класическа кола , която си повишава стойността, другото е 'разходи за консумативи'. И да - двигателя отдавна се брои консуматив в модерните автомобили, от около 15 - 20 години
Търсиш нормален, съвестен човек. НЕ официален сервиз, не супер дупер оборудван сервиз, не скъп сервиз и не евтин сервиз. Просто нормален съвестен човек. и ДА - това не е лесно.
Дори се сещам за един в Сф, но доколкото знам има много работа, работи сам и се чака по над месец при него - тоест не е за теб.
И за ситуацията с лаптопа е същото - търсиш човек с чест и съвест. Очевадно този дето го описваш не е бил такъв. Поне по думите ти аз такъв извод си правя.
Може да му кажеш, че се е объркал - не е бизнесмен а дребен търгаш-мошеник.
Аз лично не съм се срещал с него. Писали сме си тук, дори сме 'се карали', но той е във този форум от много години и такова име си е създал. Човека прави името, а не обратното.
А също напиши в гугъл --> подбор автомобили - има си резултати. Топлата вода е отдавна открита.