И сега като кажеш, че и шкодата си я взел за 4к /леко смачкана, захабена и си я оправил и е като нова/ те признах!
п.п. А скорости над 140 са леко незаконни в БГ, ама какво ти пука.
Означава автомобил без работещи спирачки със смачкан калник и счупен фар. Мръсен салон и леко захабена боя. Означава 13г автомобил който не е в движение и не знам защо си мислите, че струва много пари извън БГ. Ако искаш мога да ти направя снимка как идват три аудита които не приличат на нищо и после от трите стават 2 и се продават за 10К+ и народа се радва какво е купил.
Не защото е яко агресивен а защото има и двете крайности. Можеш да го караш много спокойно с нисък разход и агресивно с нормален разход за това което предлага. Защото 1.5dCi както го написах по напред ти предлага ниски числа, но само при спокойно каране. Минеш ли в агресивен стил и разхода става х2 като на 200к.с автомобил и се губи смисъла да карам 90 к.с с разход на 200к.с
Кажи ми кога ще направиш с Приус 2 средна скорост почти 200км с 4-човека с пълен багажник и разход 9. Карал ли си го някога този Приус с 140+ на магистралата и да го засилваш до тия 140+ агресивно. Като не говоря за няколко километра а за цялото каране.
И сега като кажеш, че и шкодата си я взел за 4к /леко смачкана, захабена и си я оправил и е като нова/ те признах!
п.п. А скорости над 140 са леко незаконни в БГ, ама какво ти пука.
Как сам си противоречиш. А8 за тея пари най-много да я караш до сервиза всеки ден, за друго не става. Имам чувството, че не си имал допир до висок клас Ауди, а тоя разход от 15 газ го разправяй на други, освен ако не се качим и не ми го докажеш, защото един 2.0 бензин на газ ще харчи толкова градско.
Тая Шкода с 200 я караш викаш ... и то средна скорост. Само едно ще кажа тук и то е: Хайахахахахахаайайахахаха бахахахахахахаахаха
Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
1. Не съм. Максимум съм го карал със 140 км/ч на круиз за целия път по магистралата (където е разрешено). Както и всяка моя друга кола си карам по този начин. И задаваш много тъп въпрос, честно. Как може на теория да постигна средна скорост в числата, които споменаваш, като техническата максимална скорост му е по-ниска? Тъп въпрос.
2. И понеже тъпия ти въпрос ме провокира - дай да видя на борда ти средна скорост от Шкодата ти от 200 км/ч, за поне едно 200 км разстояние. Ако не покажеш доказателство, тогава го смятам за лъжа и просто човек, който няма аргументи и слага някаква теория, само и само да каже нещо, за да стои в някакъв вид спор.
И пак си самопротиворечиш. Защо караш Шкода със 170 к.с., като ако имаш 200 км/ч средна скорост, то ще даде същия разход като 400 к.с. дизел? Какъв е смисъла да караш тогава 170 к.с. автомобил? А? Гаден въпрос, ама точно аналогично на разсъжденията ти.
И още една интересна статистика, която ти опровергава мнението тотално. Май ми се струва, че освен говорене, май няма основа на думите ти.![]()
Последна промяна от BO : 25.01.2019 в 11:32
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
https://www.youtube.com/watch?v=iPSj0Qjh00I
Ето малко кадри от пътуването на чавето по АМ Тракия.![]()
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Едно спиране за пикане на магистралата и средната скорост отива с 20 км надолу
Возих се с един тежкар на Тракия София - Бургас на път за Варна (за по-бързо) с Рейндж Роувър Евог с V8 дизел, май беше 4.2 и малко над 300 коня... та амбицията беше да стигнем максимално бързо... На круиз със 180... до първия който излезе да изпреварва и съответно спирачки, после изпреварвания в аварийната... после го спрях аз за пикането и на входа на Бургас средна скорост 132 кмно резервоара виеше за нафта. Естествено аз бях виновен...
Не съм сигурен, че по цялото трасе на Тракия, дори нощем с неинтензивен трафик, дали 200 км средна скорост може да бъде постигната (?!)
Без лоши чувства (от немай къде)... Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с.
Разбира се, че може 200 км/ч средна скорост на Тракия, ама като се събудиш и краката ти отвити.
Иначе, вие нищо не разбирате, тази скорост е постигната на магистрала не в БГ, а у немско, ех ама какви сте не вярващи на човека с новата шкода.
В интерес на истината може да се постигне около 200 средна скорост, но с друг автомобил и ако леко си се прежалил. Веднъж съм бил пътник в такова пътуване и не е приятно.
Скоростите и карането е като в това клипче.
Ама иначе разбрахме, че тия Шкоди са си агресивни машини и те така се карат стандартно.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Отделно да не говорим, че скорост над 130 си е неспазване на закона и скоро като сложат камерите за средна скорост ще има - "ама защо така стана сега"
Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 членове и 1 гости)