Трудно .По добре сложи акумулатор
Здравейте, колеги!
Въпроса ми е следният: как да освободя от позиция паркинг, на позиция неутрална при условие, че колата е без акумулатор, т.е. няма ток.
Нужно ми е за да може да я кача на платформа и да я закарам в сервиз.
Fiat Croma 1.9 16v Mjet automatic
Трудно .По добре сложи акумулатор
Махнат е, няма как да го сложа, след като се запали. Няма да мога да стартирам, че най-вероятно ще започне отново да искри!
Атова със запаената кола
Виж репатрак където му се сваля платформата и после се влачи заедно с колата да се качи на камиоина
Качи е със задната страна на пред там е свободно
скоростие са на предните
Преди доста време така качи едно Ауди А8 на Петте кьошета
или модел да вдигне само предницата
Това мисля и за да е, някой с вдигане само на предницата, че като чета май процедурата по освобождаване е доста сложна.
На почти всички автоматици можеш да освободиш от Р като махнеш пластмасата около лоста и под нея си има отвор или нещо подобно, което да използваш/натиснеш чрез отвертка.
Примерно при Алфа е нещо такова
Последна промяна от BO : 25.11.2018 в 17:31
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Важното е, че си свършил работа.
Но надявам се не си търсил точно това лостче, на точно същото място. Просто ти дадох идея за това как трябва да станат нещата.
И тези лостчета са направени да се достигат лесно, на повечето коли. За това се съмнявам, че на Кромата не е и то на лесно място. В повечето случаи достигането им обикновено е като се махне пластмасата отгоре, както споменах.
Успех с ремонта.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Да не съм търсил това, което ти даде за Алфа! Но при, Крома не е там определено! Аз лично не го намерих, а не ми се разглобяше с отверка-конзолата на скоростният лост! Благодаря, утре ще кажат майсторите, какво що и ще пиша!
Поздрави!
Колата е вдигната с помощта на ножица репатрак, който вдига само предницата. Освобождаването от позиция паркинг при Крома е доста трудоемко.
Темата е за архив.
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 членове и 1 гости)