Много са збъркани.
Оги, разтоянието е 7.5м от стената, а марките съм ги сложил 7см надолу от фаровете(почти съм оцелил единият процент). Това е левия с марката за късите + фара
![]()
Беше прав, че е по-надолу от късата светлина. Във фара ми се вижда, че рефлектора на дългата с-на е целият надолу.
Ето и десния. Нямаше как да снимам фара по идентичен начин, просто не се получи.
![]()
Тук по мое мнение светлината е една идея нагоре и доста към средата. Във фара виждам, че рефлектора тук е изместен леко в диагонал нагоре и наляво. Дори габарита почти не се вижда.
В предишният ми коментар има снимка отгоре на фара какво пише
Made by AL - Не знам дали са оригинални, но и двата са такива. Нека другите с кроми да споделят какви са техните.
Сагата ще продължи със сваляне на фаровете. Отваряни и наместване чашката(така ми дойде да го нарека) на дългите с-ни. За първи път ще го правя. Така, че ако някой може да даде насоки, ще съм му благодарен. Върти ми се нещо в главата, че се пекат във фурната, но не съм сигурен. Май така се отделяше стъклото или рефлектора. Може и да греша. Моля за съвети.
to be continued...