Честито колега. Със здраве да я караш и много хубави моменти
да изживееш с нея. Типо беше класика,, а този модел със сигурност е направен
за да я съживи.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Колко е цената?
Много е важно какво е и гаранционното обслужване, а там май нещата с италианските марки хич не са розови.
Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Здравейте на всички. Ще се радвам да споделите мнения от новото Типо, понеже сякаш съм се насочил към него. Трябва ми преди всичко здрава и надеждна кола. Не съм фен на екстрите, климатик, хидравлика, ESP, електрически стъкла и подгрев на огледала са ми напълно достатъчни. Принципно, бях решил да си вземам Дачия, но останах разочарован от отношението на почти всички представители. Нямат тестови автомобили, не знаят и кога ще имат. От единият представител вече втора седмица нагло ме лъжат, че ще ми осигурят автомобил и ще ми звъннат до 5 мин. Иначе от Дачия съм много доволен. Имаме над 15 служебни Сандеро, някои от които са вече на над 170 хил. км. и не са им правени никакви ремонти освен обслужвания и накладки. Вярно, вътре са супер пластмасови, но пък нито скърцат, нито хлопат. Та, ще се радвам да споделите впечатления от колата и мнения. От АИ обещаха да ми уредят тест-драйв, но и те не ми се сториха особено читави по телефона. Все пак ще видим.
За теста на Типо автоматик се наложи да почакаме няколко дена.Менкат си моделите по представителствата. Веднага се обадиха като докараха колата, в случая от Варна
Е тя е нова и в гаранция... Какви може да и стане?
Това едно 1.4 ме притеснява...
То, ясно че е нова, но ако ще посещава още по време на гаранцията сервиза, няма смисъл. Търся нова кола с идеята поне първите 100 хил. км. да сменям само консумативи. Малкият двигател и мен ме притеснява, но ще я тествам. Ако не ми допадне, може би ще пробвам и дизела.
Да де ама на нова кола имаш много задължителни неща...
Примерно както на един колега.
Задължително касно
Задължителни 4 зимни гуми (2 000 лв джип е)
5 години задължително преглед и обслужване при тях по 500 лв на процедура...
Ще даваш пари ама за обслужване и др. пари.
Още го е яд, че са му предлагали една запфира за 12.500 едно време на 8 г на 90 000 км. в самата къща
За Дачия, мога да те пратя при представител, където ще ти обърнат внимание.
За Типото, аз лично не бих ти го препоръчал. Нямат добри мотори, дори и 1.6 дизела 120 коня е слаб. Лоши материали, които след 2-3 години ще изглеждат доста вехти.
Това не е онова типо. В твоя случай дори Дачията ми се вижда по-добрия избор, поне цените са доста по-надолу, а качеството не е по-лошо от на Фиат-а.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 членове и 1 гости)