Сега чета и паспортче за всяка колица ще има. Ми много добре, дърти бараки с паспортче.
Нищо, поне ще намалеят задръстванията, то ако е направено както трябва, а не като ГТП, 60 % от автопарка няма да може да си вземе паспортчето...
Първо, че едно е "би следвало", а съвсем друго, че го правят. Реален пример на Тойотата ми в оторизиран сервиз - сменям дискове и накладки. Към комплекта има и една смазка. Хората от оторизирания сервиз така се бяха постарали със смазката, че решили да ми намажат и шпилките на гайките, които държат гумата. Ха познай в сервизното ръководство какво пише.
Второ - ти само в оторизирани сервизи ли ходиш, за да си сменяш гумите?
За това те попитах - кажи един сервиз за гуми (нали за това си говорим), в който ще извадят литературата и ще прочетат конкретно на Приуса ми с каква сила да ми затегнат гайките. Обещавам да отида лично и да потвърдя дали го правят, защото и без това предна лява гума ми спада с около 0.3 бара на месец. В оторизирания на Тойота (ТМ Ауто) не го правят, както споменах, като добавка и към смазката.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Оказа се че и германците не си вършат работата перфектно. Нскоро гледах едно предаване за едно сервизче в Германия, държат го мъж и жена на около 30+ г. Докараха им едно БМВ което е обиколило няколко сервиза включително и оторизиран за БМВ. Баварката няма мощност и като че ли работи на 2 цилиндъра. Смениха свещи и тръгнаха да сменят въздушния филтър, а там с натъкнаха на част от стария заврял се във въздуховода, махнаха го и колата заспа. Така че не само ние работим през пръсти.
Последна промяна от NikMar : 20.08.2019 в 14:35
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка.
Закон на Мърфи.
Някой има ли идея защо има толкова огромно количество знаци, които оказват, че пътя на там е за еди кое си населено място, но въпросните знаци са сложени след отбивката?
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Защото са като светофарите в САЩ... Демек, след кръстовището.
Но иначе сериозно, щото да слагани от идиоти.
Може отбивката да не е на правлоното масто .Ако питаш АП няма да имаш отговор питал съм ги за доста табели.
На околовръстното има много /няколко десетки /табели за Перник но няма за Солун- Скопие- Белгард
Много чужденци съм срещал след Перник вместо за Белград.
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 членове и 1 гости)